All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeldhez bekopogtatott a francia adóhatóság

A francia hatóságok vizsgálat alá vették Karl Lagerfeldet, ugyanis azzal gyanúsítják a világhírű divattervezőt, hogy különböző cégek közötti furfangos, komplex tranzakciókon keresztül elrejtett kb. 22 millió eurót.

A L'Express című francia magazin azt állítja, hogy Lagerfeld offshore adóparadicsomokba utalt pénzeket, hogy ezzel elkerülje a francia kormánynak fizetendő több millió eurós adófizetést. Az eset a francia hatóság utóbbi években előtérbe helyezett, adócsalások elleni vizsgálathullámának egyik lépése során bukott ki, amit a francia Pénzügyminisztérium a költségvetés javítása miatt kezdeményezett.

 

Caroline Lebar, a tervező szóvivője az ügyben azt mondta, hogy Lagerfeldnek esze ágában sem volt kijátszani a törvényt, és bízik a pénzügyi tanácsadóiban, hogy a hatósággal együttműködve kidolgozzák a legjobb megoldást a helyzet megoldására.

A francia Nemzeti adóhatóság szóvivője, Daniel Baldaia nem kommentálta az ügyet, mivel az eljárás jelenleg is tart. A felmerült probléma nem érinti a Chanelt, ahol Lagerfeld vezető tervező már 1980 óta.

 

 

A fotó forrása: karl.com

Cimkék: : női divat magazin, női divat, divat, fashion, divatmagazin, divattervező, fashion designer, Lagerfeld, Karl Lagerfeld, Chanel, francia divat