All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat magazin 2014

Divatos színek 2013

Női Divat Magazin - Divatos színek 2013

 
Készítettünk egy érdekes összeállítást, milyen színeket ajánlottak a nagy divatházak 2013 tavaszán, illetve ezek hogyan változtak aztán őszre és télre.

Csakúgy, mint minden tavasszal, tavaly is az energia, a megújulás jellemezte a divatszínek világát, ahogy alapvetően az emberek hangulatát is. Ebben a szezonban a szivárvány kapott fő szerepet, hiszen számos erősebb szín, illetve merészebb árnyalat is megjelent a kifutókon és az utcákon.
Kiemelkedtek a zöld és az oliva árnyalatai, a vakító és a jeges fehér, a lila dominanciája, a citromsárga, a tűzpiros és a narancs, a visszafogott és bájos pasztell, a pink eleganciája, a kék bombasztikussága, és az erős fekete.

                                 
Amennyire kiszámítható volt a tavasz, épp annyira volt aztán meglepő az ősz, hiszen nem a megszokott föld/fa színeket hozta, hanem megőrizte a 2013 tavaszi szivárványt.
Maradt, sőt erősödött a pink szín az elegáns blúzok, szoknyák tekintetében, de az örök feketét még nem tudta legyőzni, ami szinte már kötelező szín minden szekrényben az alkalmi viseletek között.
Érdekesebb, hogy az év végéhez közeledvén is bátran hordták a pasztell árnyalatokat, vagy az élénk pirosat és a citromsárgát. Ebből arra lehet következtetni, hogy 2014 tavaszán ezek a színek még divatosak maradnak.
A lila és a kék az a két szín, melyek akár a hűvösebb, akár a melegebb időben nyugodtan viselhetők, persze arra azért jó figyelni, hogy hidegben inkább a sötétebb, melegben inkább a világosabb árnyalatait válasszuk.

 

noi divat magazin 140101 2  noi divat magazin 140101 3 noi divat magazin 140101 4 noi divat magazin 140101 5

 

A képek forrása a www.fabsugar.com

 

 

Cimkék: : divatos színek, női divat 2013, női divat 2014, női divat magazin