All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat magazin - Divatos színek 2013-2014

Divatos színek 2013-2014

Női Divat Magazin - Divatos színek 2013-2014

 

Tavaly év végén megnéztük, hogy milyen színek uralták a 2013 tavaszi szezont, illetve ezek hogyan változtak az év folyamán. 2013 tavaszán az erő, az ébredés jelent meg a színekben és hangulatokban, a szivárványt idéző erősebb és merész árnyalatok kaptak figyelmet. Előtérbe került a zöld és a citromsárga, a tűzpiros és a narancs, a pink, a neonkék, az elegáns fekete és fehér. Előbújt, de még nem uralta a divatot a szerényebb pasztell, a halványlila, barack, bézs.


noi divat magazin 103A 2013 ősz-tél továbbvitte, sőt kiemelte a pinket, a pirosat, citromsárgát, kéket és feketét. Meglepő módon a hidegebb időben sem tűntek el a pasztellszínek, így valószínű volt, hogy a halványlila egyre inkább feltörekvőben van.


És hogy mi jellemző most 2014 tavaszán a divatszíneknél?

Egyértelmű fölény a pasztellszíneknél. Hordhat bátran lilát, bézst, zöldet, babarózsaszínt, barackvirágot, de mindből csak a halvány árnyalatot. Nagy divat lesz idén a mindenféle minta, virágok, nemzetközi és művészeti motívumok, vagy éppen a divattervező fantáziájának szüleménye mind mind megjelenik az utcán és az üzletekben.

   

 

A képek forrása a www.fabsugar.com és a huffpost.com.

 Cimkék: : divatos színek, női divat 2013, női divat 2014, női divat magazin, női divat