All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat magazin - Melegítő és dzseki

2014 tavaszi ruhák: Melegítő és dzseki

2014 tavaszi ruhák: Melegítő és dzseki

Itt az idő átrámolni a ruhásszekrényt és előre tenni a tavaszi-nyári, könnyebb ruhákat, hátrébb pedig a téli, melegebb pulcsikat, kabátokat. Színekben elég széles a paletta, az erős neon és metál még mindig hódít, lehet kék, piros, sárga vagy pink. A 2014 tavasz-nyári szezonban uralkodik a pasztell, tehát aki kevésbé bátor, inkább válasszon egy halvány lila, zöld, rózsaszín, bézs vagy fehér öltözéket.

 

noi divat magazin 111

A ruhák fazonját illetően fontos változás, hogy megjelenik a motoros dzseki forma, viszont nem bőr kivitelben, hanem akár még a pasztell árnyalatokban is, vagy virágos mintákkal. Divatos tehát minden rövid szabású kis kabátka, akár sportos, akár elegánsabb. A kis dzseki alatt megbújhat egy szexi sziluettruha, élére vasalt nadrág, kosztümszoknya, vagy farmer. Minél többféle stílusú dzsekije van, annál több a variáció, érdemes azonos hangulat szerint összeválogatni a ruházatot.                    

noi divat magazin 112


Másik nagy újítás az idén a bőszárú nadrág. Lehet répa fazon, vagy alul is bő és lehet egyszínű elegáns, vagy színes, vidám, mintás. Nem annyira a farmer, inkább a könnyebb, tavaszi-nyári anyagok mutatják a bő szárat, ezért jobb egy szintén aktuális gombos blúzt felvenni hozzá, mint egy sima pólót.


A sportos, melegítős, pizsis hangulat is kiemelkedik idén, így akár a vegyes színű melegítők, vagy ezt idéző farmerek, sortok, felsők, együttesek utcára is felvehetők a visszatérő bomber- vagy motoros dzsekivel.

noi divat magazin 113 noi divat magazin 114

 

A fotók forrásai: fabsugar.com, huffpost.com

 

Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, női divat cikkek, női divat 2014 tavasz