All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Nyári kalap divat 2014

Kalap nélkül az Intercityn? Soha…Eddig azt hittem nem vagyok őrülten a divat rabja, de a hétvégén rájöttem, hogy mégis. Szombaton, amikor éppen reggeliztem a Westendben és vártam a vonatindulásra. Előttem ült egy anya és a lánya. Minden gondolatom azon volt, hogyan tudnám lemásolni ennek a lánynak a kinézetét még a vonatút előtt, egy órán belül.

 Az arcát nem láttam, mert mögöttük ültem, de láttam a divatos fekete dzsekijét, a farmerét és a lazán összefogott haját – és most jön a lényeg – egy sima, fehér, kicsit gyűrött, kerek kalapot. Kinek kell smink, vagy egyáltalán arc, ha ilyen jól néz ki hátulról?

Végülis a farmer oké, én is épp egy fekete dzsekiben voltam, a hajam mindig össze van fogva, tehát majdnem… Csak egy dolog hiányzott. Ha lenne egy kalapom, épp ilyen jól néznék ki én is? A látvány meggyőzött. A plázában már nyitva voltak az üzletek, még időm is volt, gyorsan mentem egy kört, hátha találok egy jó kalapot.

Azt kell mondjam, leszámítva azokat az életmentő pillanatokat, amikor gyorsan egy esernyő, vagy harisnya kellett, soha nem örültem még ennyire, mint amikor megláttam 3 szalmakalapot a strandtáskák mellett lebegni. Gyorsan lekaptam a rózsaszín szalagosat és már repültem is a kasszához. Nem érdekel, hogy csak nyárra jó és szalma, nem is mindig divatos, de öltöztet és stílusom van tőle és sokkal szebb lett a világ!

A fotók forrásai: presidiosports.com

Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, kalap divat, női divat nyár, divatos kalapok