All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat 2014 ősz - táskák

Trina Turk táskáiról


A los angelesi tervező Trina Turk, aki a vidám mintáiról és a retro eleganciáról ismert, új táska kollekcióval jelentkezik az ősszel, melynek aprópóján egy medencés partin beszélt a részletekről.


Mi volt a kiindulási pont?

Van kb. 100 klasszikus táskánk, amit a 19 év alatt gyűjtöttünk össze, mióta a szakmában vagyunk. Átnéztük az összeset ötletek után kutatva, és végül 3 kategóriára osztottuk őket. Vannak a hétköznapi, munkába járósak, mint pl. a fekete-fehér szőtt textúrás, aztán az estére valók, ahol sokat használtunk matt feketét, láncokat, ezüstöt és aranyat, és a harmadik kategória a Napfény, amit igazából 2015 tavaszán szeretnénk majd csak bemutatni.

Mi a kedvenced a táskákon?

A kedvencem a nagy bojt. Többfélén dolgoztunk korábban, mire megtaláltuk az igazit. Rajta van néhány táskán és külön, kulcstartóként is áruljuk.

Mi a helyzet a színekkel?

Sok esetben jellemző a színkontraszt és a textúra keveredés. A "Modernista hobo" pl. egy kontrasztos táska, ahol az egyik szín halványabb, a másik pedig erősebb.

 

 

Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, női divat ősz, női divat 2014 ősz, táska divat, női táska