All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat 2014 ősz - smink

Női divat 2014 ősz - smink

Női divat 2014 ősz - smink

Trend teszt: lila szemfesték

Közeleg a London Fashion Week, így körülnéztük a brit területen, hogy éppen mivel foglalkoznak. Gyakran emlegetik, hogy míg a lila szín jó benyomást tett a kifutókon, addig a szépségiparba átkerülve elég nehéz megvalósítani egy lila szemceruzával azt a hanyag, kissé álmatag pillantást, amit Kate Mosstól megszokhattunk.


Samantha, szépség rovat szerkesztő:
A lila mindig is a kedvenc színem volt. Az egyik tanítványom hálószobája ametiszt volt, és imádom a Nestlé Quality Street liláját. Ez a szín tetszett a 2013 őszi szezonban leginkább, de mióta néhány tervező újraértelmezte az árnyalatokat, nem vagyok biztos benne, hogy felvenném az újakat. Lehet, hogy a halványabb bőröm miatt nem állna jól.


Anita, szépség rovat újságíró:
Kételyeim vannak a lilával kapcsolatban. Sose venném fel ruhában. Teljesen negatív vagyok ezzel kapcsolatban. 13 éves koromban egyszer túl sokat ittam. Aztán egy teljes napos lila dobozos Ribena üdítőzés mellett rosszul lettem, így minden lilát száműztem, amit csak megláttam. Ha a lila sminkről van szó, sokan sokféleképpen próbálták már, keverték a kontúrral, vagy satíroztak vele a szem körül, ami el kell ismerni, tényleg jól néz ki. Tehát hogy el kéne fogadni a lilát minden bőrtípusra? Talán igen. És hogy viselném-e magamtól külső befolyás nélkül? Valószínűleg nem.

Evie, szépség rovat vezető:
Be kell vallanom, hogy a kék és lila ötvözete fiatalos és mókás. Az egyetlen módja, ami működhet, ha merészen bevállaljuk: elkezdtem egy halvány levendula ceruzával, ami fáradtkás karikákat eredményezett, úgyhogy átváltottam a bevállalós, királykék árnyalatú, erős lilára, amit megerősítettem pávakék szempillákkal, és végül rájöttem, hogy ez a fajta make-up olyanformán huncut, amit a ruhásszekrényem nem tud kiegészíteni sajnos.


Összegzés:
A lila tehát továbbra is megosztó. A bátrabbak nyugodtan felfrissíthetik vele a készletüket, biztos, hogy hatásos lesz, ha viselik. A legjobb tanács? Aki nem túl merész, ám szereti a lilát, az alsó kontúrhoz adja hozzá, vagy próbálja ki a szem külső vagy belső sarkában, így követheti az aktuális trendet. A túl sok lila nagyon kihangsúlyozza a szemet, kérdés, hogy ezzel akar-e tarolni.

 

Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, női divat 2014 ősz, női divat smink