All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat magazin - Újra divat lehet a púder

Újra divat lehet a púder

Újra divat lehet a púder


Idén ősszel rengeteg márka hozza vissza a púdert a boltok polcaira. A púder a '90-es években volt nagy divat, majd lassan kikopott, főként mert elég bosszantó volt használni. Az egyik lehetőség az volt, hogy púderecsettel vittük fel az arcra, de sajnos nem hozta a kívánt fedettséget és matt állapotot, vagy szivaccsal tettük fel, de akkor meg olyan lett, mint a fagyasztott vaj. Mindkét esetben foltos és természetellenes lett az eredmény, így mára már alig használja valaki.


Nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy sok divat- és kozmetikai cég, mint a Chanel, a Mac, a L'Oréal, vagy a Guerlain fáradozik azon, hogy megfelelő púdert kreáljon. A fő különbség az állag. Ezek az újragyártott termékek sokkal egyenletesebben kenhetők. Kipróbáltam néhányat, valamelyik kicsit jobb csak, mint az elődje, de találtam olyat is, amelyik tényleg korszakalkotó lehet.

Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, divat, púder