All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Hogyan kell öltözni ősszel: farmer dzseki

Örök divat a farmer, az biztos. Most a neo-klasszikus divat stílus hódít.


Mindenkinek van legalább egy farmer dzsekije. Legalábbis a tvben és a magazinokban. Néha éppen ezek a megszokott darabok - amik ott lógnak a szekrényben, és talán már el is felejtette, hogy vannak - válnak hirtelen a legdivatosabbá.

 

Júniusban már ott volt a kifutókon a farmer, nem csak dzseki, hanem nadrág, ing és ruha is klasszikus fazonban. Hogy a szövet ne legyen olyan szokványos, a legnagyobb farmer márkák gyakran alkalmaznak koptatást, a bátrabbak pedig szaggatásokat, vagy bőrbetéteket is.

Míg a nadrág esetében gyakori a bővebb fazon és a felhajtás, pl. Rihanna visel ilyeneket újabban, a dzseki inkább elegánsabb, kevésbé rockos és szűkebb. A farmer dzsekit nyugodt szívvel felveheti akár egy ruhához, vagy szoknyához is, így az öltözék megfelel a munkába, vagy szórakozáshoz is. És mi a tilos szabály? A farmermánia. A farmer nadrág, farmer ing, farmer dzseki szettet hagyjuk 2010-ben, ahová való, oké?

Gondoljon arra, hogy a világ megváltozott, és vele a farmer divat is. Ne a régi, már-már elcsépelt Marilyn a The Misfitsben megjelenést válassza, hanem haladjon a korral és a neo-klasszikus darabokat hordja akár koptatásokkal, szaggatásokkal és bőrbetétekkel, vagy a farmer hatású anyagokat. Ja és a színek. Nem kell ragaszkodni a standard indigó kékhez sem, gyakoriak most a színes, mintás betétek, vagy hogy az egész dzseki halvány, kopott. Ha van ilyen a szekrényben, nyugodtan vegye elő, és ha megfelel, bátran viselje, vagy alakítsa át, hogy divatosabb legyen.

 

 
Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, női divat ősz, női divat 2014 ősz, farmer dzseki, farmer, fashion