All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat 2014 tél: térdig érő csizma

Merítsen ötleteket a kifutókról és üdvözölje a térdig érő csizmák visszatérését az idei téli szezonban. A modellek felvették midi és mini szoknyákhoz, pamut ruhákhoz és tunikákhoz is.

Az igazat megvallva, nekem mindig is volt térdcsizmám, annak ellenére, hogy nem mindig divatos, de nagyon szeretem, mert télen a latyakban nem lesz koszos a nadrág, vagy a harisnya és nem fázik a lábam.


Az igaz, hogy a hosszabb szoknyák kiütötték a térdcsizmát, és hogy a szövet plusz bőr páros konzervatív, majd leáldozott a szűk farmer csizmában viseletnek is, mégis úgy tűnik, ismét előtérbe kerül a 2014-es téli divatban a térdig érő csizma.

Ahogyan már említettem a divatbemutatókon felvették kopott midi és mini szoknyákhoz, pamut ruhákhoz és tunikákhoz, de mindig harisnya nélkül. Így kivillant egy kicsit a láb. Van egy ismerősöm, aki ezt a vezérelvet követi mindig az életében.  Arra esküszik, hogyha a lábszár prémium minőségű bőrcsizmával van borítva, a combokkal is minden rendben lesz.

Végig gondoltam, amit mondott, és végül is egy bizonyos pontig igaza van. Bár én nem szeretem térd fölött mutogatni a lában, de aki szeretne csábítani egy picit, vagy a férje is megengedi, nyugodtan hordhat harisnya nélkül is térdcsizmát egészen december elejéig, de aztán a hideg miatt mégis kell az a harisnya.

És végül még egy dolog, ami a hosszabb csizma mellett szól. Minél hosszabb a csizma, annál hosszabbnak tűnik a láb. Én meggyőztem magamat. Ráadásul a farmer újra és mindig nagy divat. Újra betűrjük a csizmába? Tanulság: akármi a divat, mindig legyen egy jó térdcsizmája!

 

A fotók forrása: likefashion.hu

 Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, női csizma, női csizma divat, női cipő, női cipő divat, női divat 2014 tél