All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Hogyan törjön ki a sablonos munkaruha trendből?

Mit vegyen fel munkába?


Felejtse el az unalmas pénzügyi-biztosítási tanácsadói stílusú stewardess együtteseket, a tökéletesen berakott frizurát és a ceruza szoknyát – inkább olvassa végig most induló, ötletadó sorozatunkat. Ahogyan a mellékelt fotón is látható jól meg lehet találni az egyensúlyt a hivatalosság és az egyéniség között.

 

Tudom, hogy nem vakon kell követni a pénzügyi tanácsadók divatját – egy jó és valóságos példa arra, ahogyan a vállalkozói körök öltözködnek, illetve ahogyan elvárják tőlük a megjelenést. Ezáltal betekintést engednek azoknak, akik nem tudják, mit is vegyenek fel egy hasonló helyzetben, vagy egy állásinterjún.

Tényleg nagy kihívás, hogy megtalálja a legjobb ruhákat az irodába, főként, ha pályakezdő, most jött a főiskoláról, egyetemről és a ruhásszekrény főleg még party ruhákkal van tele. Nos, egy buliruha nem biztos, hogy jó belépő még akkor sem, ha az irodai divat nem tűnik nagyon szigorúnak.

Az említett „tanácsadói viselet” legnagyobb hibája, hogy ragaszkodik a kosztümös, ceruzaszoknyás megjelenéshez, függetlenül azok formájától, méretétől, és ami a legfontosabb, figyelmen kívül hagyja viselője személyiségét és alakját. Ráadásul a smink és a frizura is lejárt már a Priscilla, a sivatag királynőjében.

Egy dologban azonban igaza van a sablonos öltözetnek: a stílusban egységességre kell törekedni. Ahol a forma és a funkció tökéletesen passzol az elvárt karakterhez, melyet kissé megtör a hivatalosság és egyéniség keveréke.

 

 Cimkék: : női divat magazin, női divat, divat, fashion, munkaruha