All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat - Munkában 2.


Az egyik kiváló londoni stylist óva int a berögződéstől, miszerint átgondolatlanul, automatikusan belebújunk bármilyen alakú ruhákba, és így gyakran zord sziluettet formálunk. A nagyon határozott szabás csak akkor néz ki jól, ha követi az alakot. A ruhának egyszerre kényelmesnek is kell lennie, és olyannak, mintha csak Önre öntötték volna. Ne vegyen fel egy ruhát csak azért, mert olyan az elvárás. Ha nem kedveli a szokványos munkahelyi divatot, találjon ki egy olyan megoldást, amellyel azonosulni tud.Női divat állásinterjúkra és munkakezdéshez

Egy könnyed blúz mindig jó befektetés – akár még egy sima farmert is irodai viseletté varázsol. Fontos, hogy jó minőségű legyen és akkor még blézer sem kell rá, kivéve, ha azt szívesen hordja; de ha nem, vehet a dzseki helyett egy csinos kiegészítő nyakláncot, vagy selyemsálat. A sálat ne kösse túl szorosra, mert az túl szemérmes, zárkózott hatást kelt. Hagyja inkább lazábban.

Jó választás lehet egy túlméretes blúz is, amit a nadrágba tűrve kicsit kihúz, mintha egy zsákot formálna a felső testén. Egy ékszer, ami lehet akár bizsu is, karaktert ad a viseletnek, de ne legyen túl kihívó, jobb a diszkrét, főleg egy konzervatív munkahelyen.

Egy feltűnőbb, de nem rikító színű táska és ápolt cipő (semmiképp sem az, amit buliba szokott felvenni – és a lábujjlapító óriás tűsarok kizárva, mert mindig „olcsó” hatást kelt, annak ellenére, hogy nem éppen az) teljessé teszi a megjelenést.

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, divat, női divat munkában