All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat - Munkában 3.

Formásabb hölgyek

Az egyik leggyakoribb hiba a hölgyek, sőt még a stylistok részéről is, amikor a szép, ívelt formákat téglalapokba zárják. A formásabb alaknak szelíd, visszafogott sziluettre van szüksége. A legjobb, ha a test természetes ívét követi, és ne dőljön be minden divathóbortnak.

Lehet, hogy a kifutókon a 2 részes szettek kiszorítják az egybe ruhákat, de munkahelyi környezetben az igazán nőies ruha a helyes és hitelesebb viselet, mint egy rosszul megválasztott kosztüm. Ráadásul sokkal csinosabb a kissé teltebb derékon.

 

Fontos odafigyelni a részletekre is. Egy jól eltalált alsónemű megteremti a megfelelő távolságot a mell, derék és csipő között. Nagyobb mellek esetén a ruha dekoltázsvonala ne legyen magasabban a kulcscsontoknál – abból a megfontolásból, hogy minden, amit lehet hosszabbítani kell látványban, ami ellensúlyozza a szélességet.

Az enyhén emelt derékpánt hosszú lábakat kölcsönöz. A magas kockasarkú cipő – ami nem túl magas, nehogy bukdácsolni kelljen munka közben – centimétereket adhat a magasságához, és sokkal inkább kisimítja a vádlit, mint egy vékony tűsarok.

Ami a szoknyák formáját illeti, az egykor oly divatos és elegáns ceruza forma mára már unalmas klisévé süllyedt, kivéve ha valamilyen szokatlan anyagból, mondjuk csipkéből, vagy más aktuális divatos szövetből készült. Fontos viszont odafigyelni az alakra, mert nem mindenkinek áll jól. Válasszon inkább egy A-vonalú ruhát, vagy szoknyát. A legjobb, ha szorosan illeszkedik a testhez egészen a csípőig, - ami szintén nyújtja az alakot – majd utána könnyedén elválik a test vonalától.

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, divat