All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat - Munkában 4.

Mindazok számára, akik még mindig bizonytalanok

Válasszon letisztult vonalakat, minőségi anyagokat, többször használható kiegészítőket és csináltasson egy jó frizurát. A legfőbb darabok a következők: lágy esésű blúzok, ingek és ruhák; A-vonalú szoknya; kasmír pulóverek, akár hosszú- vagy rövidujjú, attól függően, hogy mennyire fázós. Kockasarkú csizmák, vagy bokacipők, de a modernebb formák, nem azok a régebbi hivatalnoki, ügyvédi, bírósági hangulatúak.

 

Ha nadrág, akkor a bokáig érő, nem baj, ha kilátszik kicsit a láb és nyugodtan lehet farmer. Felül lehet kardigán, vagy egy kardigán-stílusú kabát, velúr, kötött, vagy tyúklábmintás pepita.

A szövetekkel bánjon óvatosan, mert míg a fekete bőr és lakkbőr nem kívánatos üzeneteket közvetíthet egy irodában, vagy legalábbis túl feltűnő, addig a színes bőr – oroszlán, csokoládé, olivazöld, dohánybarna, tengerészkék - ha kis helyen látható, meglepően sokoldalú és feldobhatja a szettet. Ez is egy ötletes megoldás lehet, ha egy klasszikus, sima barna A-vonalú szoknyát szeretne megfűszerezni, amely sokkal markánsabb lesz egy kis, színes bőr övvel, vagy betéttel.

A velúrnak például megvan a maga haszna is: egy bővebb szabású velúr kabát úgy néz ki, mint egy kardigán, tehát valószínűleg nem csak a széke támláján fog csücsülni egész nap, és napközben is viselve, szilárd keretet ad bármely outfitnek. Jó ötlet lehet egyébként, ha klasszikusabb szetteknél keveri az anyagokat, így divatosabb, érdekesebb lesz az öltözék.

 

 Cimkék: : női divat 2014, női divat magazin, női divat, női divat 2015, divat, fashion