All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Sportcipő divat 2015 tavasz: minél mintásabb, annál jobb


Folytatódik a cipők terén a tavalyi divat trend, miszerint a tornacipőt utcára is felvehetjük, óvatosan akár még szoknyához is, s a jó hír, hogy a sportcipő a nők bármely korosztályának jól áll.
Természetesen nem a régi, noname, tornaórás fehér, vagy sötétkék, gumitalpú cipőkről van szó, hanem a Converse, Nike, vagy Prada (igen van Prada tornacipő) utcai sportcipőiről, vagy az elegánsabb, bőr hibridekről.


Az egész akkor kezdődött, amikor a Kenzo együttműködött a Vans-szel pár szezonnal ezelőtt. A cipő divat hamarosan megpördült a tengelye körül, és azok is elkezdték hordani a tornacipőket, akik korábban furán néztek, mikor valaki a munkába, vagy szoknyához is felvette.

Az egyik titok az, hogy a havi fizetés nagy részét elkölteni ugyan meggondolandó egy légtalpas, kényelmes sportcipőre, amiben nem néz ki turistának és majd a végtelenségig hordja, de ha arra gondol, hogy egy jobb magassarkú mennyibe kerül, hát a sportcipő ahhoz képest főnyeremény. És nem is biztos, hogy olyan sokba kerül, nem kell feltétlenül a legdrágább márkát választani, plusz nem nyomorgatja össze a lábat.

A vastagabb talpúak most a trendik, emelnek is néhány centit, és a normál hosszú nadrággal nagyon jól néznek ki. Fontos, hogy míg tavaly csak a fő divatminták jelentek meg a cipőkön, idén bármilyen, romantikus virág, absztrakt vagy állatminta és akár kihívóbb színek is divatosak. A fiatalabb lányok gyakran hordják anyagában és szabásban illeszkedő szoknyával, a hölgyek viszont inkább maradjanak a leggings, vagy nadrág és tornacipő párosnál.

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, női divat 2015, női divat tavasz, divat, cipő divat