All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Szépség klinika: Hogyan tartsa fiatalosan a kézbőrétMivel télen a kézfejünk különösen ki van téve az időjárás viszontagságainak, nézzük, hogyan óvhatjuk meg bőrünket az öregedéstől.
A kézbőr az egyik leginkább életkort jelző hely. Még a 40-50-es éveikben járó nők is, akiknek az arca nem is ráncos, mert óvják a nap káros sugaraitól és naponta ápolják, a kezük gyakran száraz, töredezett és barna pigmentfoltos. Vajon az arcra használt legújabb, divatos TLC krémek ugyanolyan jók lehetnek a kézre is?Bár az arc és kéz is sérülékeny, hiszen mindkettőt legtöbbet csupaszon tartjuk, a kéz könnyebben károsodik, mint az arc. Amikor kezet mosunk szárad, amikor kertészkedünk, amikor vezetés közben a Nap süti, mindig kellemetlen hatások érik. A kéz bőre vékonyabb, mint az arcon, majdnem annyira, mint a szemek környékén. A kor előrehaladtával egyre inkább hasonlít a papírhoz és egyre kevesebb faggyút termel, amely segíti a bőr természetes olajos ápolását.

Tehát hogy a kezét fiatalosan tudja tartani, legalább olyan odafigyelést igényel, mint az arca. Jó ötlet, ha magas faktorú naptejjel bekeni naponta, és amikor szükséges, ápolja őket intenzívebben, mint amikor maszkot, vagy pakolást tesz az arcára.

Néhány a Nap által okozott károsodás, ami már megtörtént, mérsékelhető néhány erre való, biológiailag aktív kézkrémmel, vagy orvosi úton.
Divatos most az a lézeres kezelés, ami eltűnteti a barna foltokat, így joggal hívják kézfiatalító kezelésnek. És nagyon felkapott lett az utóbbi időben a kozmetikai, sebészeti hámfeltöltés is, ami lényegében a ráncokat tűnteni el és fokozza a kollagén termelődését.

 

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, divat, bőrápolás, kézbőr