All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Legújabb női divat trend: túlméretes felsők

 

2015 egyik nagy újítása elsőre a kissé bugyuta divathóbortok közé passzolna, ám jobban meggondolva valójában zseniális is lehet.

Kicsit olyanok ezek a bő, zsákszerű ruhák, mint amikor éjjel egy buliba, a hanyagul elegáns, ékszerrel díszített tornacipőt választjuk. Ha leszámítjuk a csinos, ékszeres, lapostalpú, hegyesorrút, és figyelembe vesszük az évek alatt kicsit már lestrapált lábakat, akkor a kényelmes sportcipő a legvonzóbb. Hasonlóan fura hirtelen a csizma a lakásban, vagy a steppelt dzseki a nagykabát alatt.


Nagyjából ez a kategória a túlméretes és bő felsők is, hogy bár első ránézésre nem biztos, hogy a legcsinosabb, de ahogy a neve is elárulja, mindig könnyed, lágy és kényelmes. Ha pedig javul az időjárás és már nincs olyan hideg, kint is fel lehet venni magában. Vagy most, amikor még hideg van, fel lehet rá venni egy bővebb kötött kardigánt, vagy balonkabátot.

Színben nagy divat most a türkiz, anyagban nem olyan drága a kötött és viszkóz keverék, fontos viszont a bő szabás és hogy hol van elvágva. A legjobb hossz a kb. nadrágkosztüm blézer, vagy fürdőköpeny.

 

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, női divat 2015, divat, fashion, női felső