All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Tavaszi gardrób tippek


Ömlenek a kifutókról az új trendek, a kockasarok, a nadrágkosztüm, a 70-es évek stílusa, a multicolor dzsekik, az állig érő nyakvonalak, melyek mind nagyon izgalmasak, és néhány talán az Ön gardróbjában is hamarosan megjelenik. De a stílusváltás mindig egy összetettebb folyamat annál, hogy beszalad a belvárosba, vagy a divatközpontba és összevásárolja lábujjtól fejtetőig, amit a kifutón látott.


A legdivatosabb szoknya

A ceruzaszoknya az a klasszikus fazon, amely soha nem megy ki a divatból, de hogy kicsit trendibb legyen, vegyen fel hozzá egy combig érő, kötött, V-nyakú kardigánt, vagy egy rövid derekú pulcsit, vagy egy betűrt garbót, és ha jól mutat tegyen derékszíjat.
Ha kedveli a hagyományosabb tűsarkút és ceruzaszoknyát, válasszon inkább világosabb színű cipőt, ami bájosabbá varázsolja a hivatalnoki stílust. Alternatív megoldásnak szerezzen be egy A-vonalú, vagy szirénes midi szoknyát a repertoárba.

A nyakvonal sokkal fontosabb, mint gondolná

A bőr felfedése művészet. A túl sok közönséges. A semmi unalmassá teheti a szettet és rejti az arányokat. Az biztos, hogy egy póló nyakvonalú bármi mindenképpen kell hogy legyen a szekrényben.
Ezen felül keressen olyan nyakvonalú felsőket, melyek meghosszabbítják a nyakát. A csónak kivágás jó lehet, csak ne legyen túl mély. Az ellentétes színű, kontrasztos passzé jól mutat, különösen, ha halványabb, mint a top nagyobb felülete.
Nagyon csinos és divatos a V-alakú, pánt nélküli, dekoltázsnál bemetszett ruhavonal, de ezeket inkább alkalmi eseményekre válassza.

 

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, női divat 2015, divat, fashion, női felső, női szoknya