All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Mi a legdivatosabb most: stílusos, felturbózott farmer


Idén a legtrendibb az, ha a farmer díszes, dekorált, hímzett, szakadt, lukas, tépett, rojtos, így ha nincsenek varrónői képességei, a legjobb, ha vásárláskor ilyet választ. Az új divathóbort nem csak a farmernadrágot, hanem az ingeket, a dzsekiket is érinti, amik szintén elővehetők a szekrény mélyéről tavasszal. A dzsekinél elég lehet például az is, ha leszakítja az ujjakat, így máris divatossá varázsolta.


Ahogy átgondolom a farmer különféle korszakait, milyen érdekes, hogy van amikor nagyon ciki volt, ha egy kis szakadás is volt a farmeren, vagy ha fel volt hajtva a szára, és aztán hogy elterjedt megint mindkettő és mennyire tetszik sokaknak. Most pedig a divatbemutatókon 2015-ben a kifutók, illetve a tévében a tehetségkutatók is tele vannak a fűzős, a szakadt, a tépett, a hímzett, a díszített farmerekkel.

És ha már itt tartunk, ismét menő most az is, ha a denim anyagot csipkével, flannellal, vagy bőrrel vegyítik, akár betétek, akár a farmerra varrt plusz réteg, minta formájában. Bátran válasszon tehát ilyet az üzletekben, és ha mondjuk egy ujjatlan farmermellény mellett dönt, azt nyugodtan felveheti egy melegebb kabát alá is, amivel azt is jelzi, hogy naprakész a divatban.

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, női divat 2015, divat, farmer dzseki, fashion, női farmer, farmernadrág