All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Időtlen időkig: tengerészkabát

A tengerészkabátnak örök, biztos helye lehet a szekrényben. Nem lehet vele nagyot tévedni és általában mindenkinek tetszik. A sötétkék sokkal inkább lágyabb az archoz, mint a fekete, és kevésbé látszik rajta, ha megkopik, vagy kiszakad.

 

 A-vonalú

Audrey Hepburn nagy kedvence, amit az Álom luxuskivitelben be is mutat, az A-vonalú stílus garantáltan időtlen. Az évek során számos újításon esett át ez a forma - láthattuk bőr ujjakkal, patentokkal - de fő lényegét, az oroszlánszínt, sötétkéket vagy kőszürkét mindig megőrizte. S ha már beszerzett egy ilyet, milyen jól tette!

Öltönykabát fazonú
A hamisítatlan brit kabát, főként azok számára, akik kedvelik a kicsit férfias megjelenést. Ha úgy érzi, Önben egyszerre lakik a női és a férfi jellem, ez a legjobb választás lehet. Kitűnő hozzá egy klasszikus, fehér ing és farmer, plusz hogy a nő is megjelenjen, valami izgalmas kiegészítő.

Ejtett vállú
A harmonikus vállvonal követés teszi ezt a stílust a legjobb átmeneti választásnak a nyár és tél között. Párosítsa össze az idén visszatért trapéznadrággal és magassarkúval, hogy igazán dögös legyen.

Tweed
Nagy kedvencem ez a szövet, mert elegáns, klasszikus, harmonikus és kényelmes. Szerény és izgalmas. Már 1920-ban is elég jó volt Coco Chanelnek, és 2015-ben is igazán divatos bárkinek. Aki szereti a jól bevált dolgokat, örök textíliákat, válasszák ezt a fémes tartalmú anyagok helyett. Kissé visszafogottabb változata az egysoros blézer, ami tuti befutó bármikor.

Gallér
A gallér nagyon fontos kiegészítője lehet egy kabátnak, vagy éppen meg is törheti a fazont, így mindig figyeljen oda a nyakvonalra. Dobja fel megjelenését egy kalandos, pezsgő szőrmegallérral, ami egy egyszerű lehetőség arra, hogy elvegye a figyelmet a sötétebb színről.

Textúra, minta
Ha azt feltételezzük, hogy a klasszikus sokszor unalmas, és nem akar egyhangú lenni, az még nem jelenti azt, hogy nem fog találni egy örök darabot, mert egyáltalán nem Önnek való. Válasszon sötét színeket és esetleg báránybőrt, vagy valamilyen szőrmét, ami épp elég érdekessé varázsolja a megjelenését.

 

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, női divat 2015, divat, fashion, kabát divat, divatos kabátok, női kabát