All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Női divat magazin - Női divat tippek 2013 ősz-tél

Női Divat Tippek 2013 ősz-tél

Női Divat Tippek 2013 ősz-tél

A következő, 2013 őszi-téli divat tanácsok a fő trendeket emelik ki és segítenek eldönteni, milyen irányba induljon, ha a ruhatárát fel szeretné kicsit frissíteni.

Minden, amit tudnia kell a 2013 őszi-téli divatról

 
Többféle hangulat és anyagtípus is megjelenik a divatban az idei télen, úgy, mint pl. a tartan szövet, melyet kirándulásokhoz, vagy egy kellemes reggelihez jó választani.

noi divat magazin 21  noi divat magazin 22  noi divat magazin 23

A kicsit merészebb, vadabb egyéniségek jobban érezhetik magukat a punk stílusú ruhákban, melyek az idén a nagy divatházak kollekcióban is helyet kaptak.

 

noi divat magazin 24  noi divat magazin 25


A szégyellősebbek, vagy a kényelmet előtérbe helyezők biztosan szívesen fogadják a túlméretes darabokat, melyek „ápolnak és eltakarnak”. Ha úgy is javarészt nagykabátok és meleg pulóverek vannak télen a szekrényben, miért ne állíthatnánk össze ilyen szetteket?

noi divat magazin 26  noi divat magazin 27

A rózsaszín
az új fekete? A rózsaszín az egyetlen olyan szín, melynek csak pozitív szimbolikus jelentése létezik: „rózsaszínben látni a világot”. Talán ez az üzenete annak az erős trendnek, mely az idei tavaszról magával ragadta ezt a bájos hangulatot.

noi divat magazin 28  noi divat magazin 29

Férfias viselet:
Ma már nem okoz feltűnést egy-egy férfias kiegészítő, vagy markáns minta a nők ruháján. Magabiztos tartást kölcsönöz minden hölgynek az erőt sugárzó fazon, vagy textil, mely nem feltétlen nadrágot jelent.

noi divat magazin 30  noi divat magazin 31

Vallás, egyház: Egészen messzire merészkednek a divattervezők, amikor az egyházi motívumokat jelenítik meg kollekcióikban. A divat, az öltözködés éppúgy hozzánk tartozik, mint a vallás, a hit, tehát nyugodtan ötvözhető a két dolog és nem feszegetünk tabukat akár egy Magdolnát ábrázoló blúzzal sem.

noi divat magazin 32  noi divat magazin 33

 

 

A képek forrása a www.glamourmagazine.co.uk

 Cimkék: : női divat 2013, női divat magazin, női divat, női divat tippek, női divat 2013 ősz, női divat 2013 tél