All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


SALON BUDAPEST, LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS, 2021/09/24-25-26.

2021. szeptember 24-26. között három napra egybefüggő bemutatóteremmé alakul a Budapest Aréna. Az enteriőrdesign legjavával várja a látogatókat a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás. A fenntartható törekvések nem újkeletűek az enteriőr designban, de a tavalyi év után még nagyobb nyomás került a tervezőkre és gyártókra, hogy mesterséges környezetünk megépítése során kiemelt szerepet kapjon természetes környezetünk tisztelete és védelme. Milyen a fenntartható design 2021-ben?

salon budapest kampany 12

Holnap kezdődik az év legizgalmasabb enteriőrdesign eseménye! A S/ALON BUDAPEST 2021 lakástrend kiállításon nemzetközi márkákkal, design premierekkel és a legfrissebb trendekkel találkozhatnak az érdeklődők három napon keresztül a Budapest Arénában. A levegőben tömjén és ámbra ismerős jegyei keltik majd fel figyelmedet, miközben lágy vanília és kellemes ibolya nyugalma ölel körbe. A Budapest Arénát ismét betölti majd a S/ALON BUDAPEST 2021 lakástrend kiállítás illata a Scent Company és a Lakásparfüm.hu Bolt és Webshop munkatársainak köszönhetően. Mit is takar pontosan az illat-branding fogalma? Hogyan találják meg a parfümőrök és illat-szakértők egy márka identitásához passzoló aroma-együttest? 

Az indián nyár alatt és után is élvezheted a szabadban töltött perceket. A modern kertekben a bohém minták és színek kavalkádja találkozik a letisztultsággal, a hagyományos építmények és anyagok pedig haladó technológiákkal egyesülve kínálnak dinamikus, egyénre szabható alternatívákat. Minden növény magában hordozza a tér és idő egy meghatározott pontjának emlékét: az egyes növények eredetének és történeteinek összessége adja a Viaplant filozófiájának alapját. A márka és innovatív növény-alapú beltéri megoldásai valódi úttörők a fenntartható jövőért vívott küzdelemben, miközben harmonikus kiegészítői egy esztétikus enteriőrnek. Légy szemtanúja a fenntartható design új dimenziójának! Ismerd meg a mértékadó kerti trendeket korábbi blogposztunkból és testközelből a S/ALON BUDAPEST 2021 lakástrend kiállításon! 

A művészetek szeretete elválaszthatatlan a S/ALON BUDAPEST filozófiájától. Ennek nyomán az enteriőrdesign legjava mellett kortárs alkotások is elfoglalják méltó helyüket az esemény tereiben. Keresd a Resident Art Budapest galériájának páratlan gyűjteményét! Ha építkezés, felújítás előtt állsz, szenvedélyes designrajongóként kutatod a értékes darabokat, vagy csupán szeretnél egy igazán inspiráló napot eltölteni szeptember utolsó hétvégéjén, itt a helyed!


salon budapest 1 salon budapest 2

 salon budapest kampany 13

salon budapest kampany 11

Minden hasznos információ megtalálható az alábbi linkeken:

Belépőjegyek: https://salonbudapest.hu/jegyek

Mindennapi inspirációk a kiállítás közösségi oldalain:

https://www.facebook.com/salonbudapest

https://www.instagram.com/salonbudapest/

https://www.youtube.com/watch?v=4jLFENi8Mj0&list=PL11S3mouGPuovUPv2rI6-TyTPNMoITwDS

https://www.youtube.com/channel/UC6duaOlWI8lCI9MVE4BYaYQ

Exkluzív interjúk a világ vezető tervezőivel a kiállítás blog oldalán: https://salonbudapest.hu/blog

Kiállítói lista: https://salonbudapest.hu/kiallitok/

Forrás: https://salonbudapest.hu

Cimkék: : női divat, divat, fashion, salon budapest, lakástrend kiállítás, budapest sportaréna, fenntartható design, enteriőr design