All for Joomla All for Webmasters

nine operettszinhaz 202109 2

  BUDAPESTI OPERETTSZINHAZ LOGO

Az új évad szeptemberben a NINE - KILENC musical premierjével kezdődik, amely Federico Fellini híres, önéletrajzi ihletésű filmje, a 8 és fél színpadi adaptációja.

NINE - KILENC, MUSICAL, BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ 2021.09.24-TŐL


Interjú: Fábián Juli

Egy különleges hang egy stílusteremtő zenei atmoszférában

 

divatmagazin fabian juli horanyi juliKicsit tájékozódtam a facebook oldaladon az aktualitásokról, Budapest Park, Volt, Balaton, Barba Negra, fellépések, koncertek sora..  Biztosan szívesen mondanál pár szót a következő fellépésről, esetleg nyilvános kulisszatitkokat.. Milyen dalokkal készültök?

Fábián Juli: A következő hetekben játszunk majd a Campuson és sok más fesztiválon, mi mégis a Barba Negra Track-béli bulinkat várjuk a legjobban, mert ilyenkor nyáron maximum 1 koncertünk van Budapesten és ebben a hónapban ezen lesz lehetőségünk a népes pesti közönségnek játszani. A dalaink mellett lesz egy vendégünk is, Horányi Juli, akivel az ő meghívására már duetteztünk 2 éve az X-faktor színpadán. Igazán izgalmas lesz vele újra fellépni, ezúttal egy komplett zenekarral a hátunk mögött.


Melyik most a kedvenc dalod?

Fábián Juli: Most épp nincs kedvenc dalom, mindig más énekesre, bandára kattanok rá a legkülönbözőbb stílusokban. A napokban épp a Red Hot Chili legújabb lemeze, és Seal legutóbbi albuma ment rotációban a lejátszómban.


Mint minden nő, gondolom te is szeretsz öltözködni.. Milyen ruhákat hordasz szívesen a hétköznapokon, és hogyan
válogatod össze egy koncert kollekcióját?

Divatmagazin - Fábián JuliFábián Juli: Tényleg imádom a szép ruhákat, bár a vásárláshoz már kevesebb türelmem van. A hétköznapokban nagyon változó, mihez van kedvem, de általában sokkal inkább a kényelemre és a lezserségre törekszem, mivel a koncertjeimen eleget kell díváskodnom, ott kiélhetem a hercegnő-énem :-) A koncertekre részben a stílistommal, Korpics Tibivel válogatjuk össze a ruhákat, részben önjáróan válogatok a meglévő szempontok szerint és a meglévő ruhatáramból. Szerencsésnek mondhatom magam, mert mindemellett több fantasztikus hazai tervezővel is dolgozhatok- a Celenivel, Tóth Bori Maison Marquise nevű márkájával és Merő Péterrel is -, sokszor az ő csodaszép ruháikat viselem, a lazább bulikon pedig Pepe Jeans ruhákat veszek fel, vagy a saját szekrényem mélyére nyúlok.


Ha már fellépések, koncertek.. Szabadtéri bulik, fesztiválok, vagy inkább teremben, zárt helyeken, melyiket kedveled jobban?

Fábián Juli: Mindkettőnek egészen más energiája, hangulata van, és persze sok múlik magukon a koncerthelyszíneken. Imádom a szabadtéri koncerteket, a nyári, csillagos ég alatt játszani a bőrömet cirógató szellőben, míg épp alábukik a nap. Persze ha épp zuhog az eső és 15 fok van, az már nem olyan vidám.

Divatmagazin - Fábián Juli

Nagy színpad inkább, vagy családias klubok?

Fábián Juli: Mindkettő, és szerencsére nem kell választanom. Bár jobbára - a szerencsére szép nagyra duzzadt közönségünk miatt - inkább nagyobb tömegek előtt lépünk fel, mégis alakul néha úgy, hogy családias eseményen találjuk magunkat és látni az emberek arcát, reakcióit. Az is nagyon jó. De persze egy hatalmas, pulzáló tömegnek is fantasztikus energiája van!


Legkedvesebb saját koncertélményed és miért?

Divatmagazin - Fábián JuliFábián Juli: Imádtam 3 éve a Gere Jezz Fesztiválos fellépésünket, tavaly a Paloznaki Jazz Piknikes bulinkat, és idén a Pannonhalmi Jazznyár-béli koncertünket, ezek valami egészen csodálatosak voltaik! A közönség szinte végig táncolt, iszonyatosan nagy szeretettel fogadott és semmihez sem hasonlítható hangulat és élményt vághattunk zsebre. Na és muszáj megemlítenem a Budapest Parkos bulinkat, az valami pazar élmény volt!!! De nyilván estig sorolhatnám a sok jó élményt, annyi van hálistennek.


Kevésbé jó emlék egy fellépésről és miért?

Divatmagazin - Fábián JuliFábián Juli: Ebből is akad bőven - Toi-Toiban átöltözni a Sziget feszten még kezdő énekesnőként, elveszíteni a hatalmas sárban a papucsom koncert előtt a SZIN-en, olyan zártkörű rendezvényen fellépni, ahol a vendégeket kizárólag az ingyen pia és kaja érdekli, többórás csúszással, szörnyű technikai körülmények közt fellépni. De ezeket igyekszem gyorsan elfelejteni!

https://www.facebook.com/Fabian.Juli.Fan.Club/

https://www.facebook.com/julifabianandzoohacker/

https://www.youtube.com/channel/UCeTKC-_AZUCh75MJ-w7JpOA

 

Cimkék: : női divat magazin, női divat, divat, fashion, divatmagazin, fashion magazine, divat interjú, Fábián Juli, fashion interview