Ötletek & Tippek

Divatos városok

Ábrándozzunk kicsit és utazzuk körbe Európát, melyek a legdivatosabb városok a romantika szempontjából.
 |  Super User  |  Ötletek & Tippek

Ilyenkor Valentin napon mindenhol az ajándékozásról, meglepetésekről van szó. Kevesebb az olyan reklám és ajánlat, amely azonnali élményt nyújt akár azoknak is, akik egyedül vannak éppen, és szerelmük helyett szeretteikre gondolnak Valentin napon.
Ábrándozzunk kicsit és utazzuk körbe Európát, melyek a legdivatosabb városok a romantika szempontjából. Közeli helyek közül tud válogatni, ha kedve van elutazni valahová, vagy pár percig kikacsolódhat ezen a szép napon a képek nézegetésével.

noi divat magazin 140214 divatos varosok 1

A TOP 5 LEGROMANTIKUSABB VÁROS EURÓPÁBAN

noi divat magazin 140214 divatos varosok 21.    Budapest
A magyaroknak a legszívmelengetőbb úgyis mindig Magyarország lesz, ráadásul nagyon szép és változatos. Ha Önnek az ódon hangulat a mindene, bőven talál régi épületeket, villákat, kastélyokat. Ha a kicsit elvontabb, underground világ az otthona, bőven válogathat az érdekesebbnél érdekesebb romkocsmák, vagy kortárs kiállítások között. Ha a természet szerelmese, sétál egyet a Margit szigeten, vagy a Városligetben, ahol sportolni és művelődni is tud. Ha az egyszerűbb, hétköznapi dolgokat szereti, tud séta hajókázni a Dunán akár menetrendszerinti járattal. Ha a hagyományok melengetik meg a szívét, a Budai Vár, vagy a Hősök tere páratlan történelmi energiák színtere. Ha kedveli az eleganciát, tehet egy sétát az Andrássy úton és az Operaház felé, ahol kávézók és elegáns éttermek közül választhat vacsoraidőben. Bármilyen ízlése is van, egy biztos, hogy a magyaros konyhát és a fürdőket nem szabad kifelejteni ha a Budapest szó felmerül.

 

noi divat magazin 140214 divatos varosok 32.    Párizs
Az elegáns Párizs jó választás lehet egy francia csókra az Eiffel torony tetején, egy kellemes sétára a Tuileriák kertjében, vagy bekukkantani néhány divatbemutatóra. És hogy miről híres a Montmartre? Bejárata a Place Pigalle és itt található a Moulin Rouge, a világ leghíresebb varieté háza.

 

noi divat magazin 140214 divatos varosok 43.    Róma
Egy romantikus hétvége az „Örök városban” az örök szerelmet szimbolizálja. Legfinomabb a csók a Ponte Milvio-n, a város fényárjában, egy igazi olasz pizza, egy fagylalt, néhány divatos ruhaüzlet megtekintése és egy valódi olasz kávé után.

 

  4.    London

noi divat magazin 140214 divatos varosok 5

Hagyományok, arisztokratizmus. Nyitottság, befogadás, underground. Paloták, Óriás óra, Szétnyílós híd, Divat, Tőzsde. A londoni történelmi városrészben található a világ bankjainak központja és ez Európa fő üzleti központja. Itt található Európa legnagyobb cégeinek székhelye A londoni tőzsde nagyobb forgalmat bonyolít, mint az amerikai és a japán együttvéve.

 

noi divat magazin 140214 divatos varosok 65.    Prága
Ha Ön Budapest szerelmese, ám Valentin nap alkalmából kicsit kimozdulna és hasonló helyre vágyik, a tökéletes úticél Prága. Vár, kávézók, sörözők, kocsmák, kiállítások, színházak.

 

szisz

A fotók forrásai: bebudapest.hu, exsymposion.hu, parisselectbook.com, focusjunior.it, wikipedia.org


Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére