Andrea Zimits

AndreaZimits-JC-SS24-002
AndreaZimits-JC-SS24-001
AndreaZimits-JC-SS24-003
AndreaZimits-JC-SS24-004
AndreaZimits-JC-SS24-005
AndreaZimits-JC-SS24-006
AndreaZimits-JC-SS24-007
AndreaZimits-JC-SS24-008
AndreaZimits-JC-SS24-009
AndreaZimits-JC-SS24-010

Már gyerekkorom óta lételemem az alkotó munka - állítja magáról Andrea Zimits. A designer ezt az alkotó-művészi hajlamot vitte tovább saját divatmárkája életre hívásakor is. Kizárólag egyedi darabokat készít, és minden munkafolyamatot ő végez. A kézzel készült, magas minőségi színvonal mellett fontos számára a személyes jelenlét és kommunikáció, hogy közvetlen kapcsolatot létesíthessen klienseivel. Ezzel az attitűddel szeretne visszautalni a régi korok elfeledett kézműves gyakorlatára és technikáira, küldetésének tekinti ezek újraélesztését, életben tartását és tovább örökítését.
Munkája során ötvözi a régit az újjal. Az egykori kézimunkák, gobelinek, régi ruharészletek, csipkék, gombok egyéb antik kiegészítők modern környezetbe helyezve, nemes anyagokkal társítva új szerepet kapnak és általuk egy izgalmas, részletgazdag új öltözék születik. A tervező a „slow fashion” elkötelezett híve, ami nem csupán a kézműves technikák és időtálló egyedi darabok létrehozásában nyilvánul meg. A kézműves alkotás munkafolyamatai során az újrahasznosítás mellett a „zero waste” szabástechnikát alkalmazva a hulladék minimalizására is törekszik. Joggal jelenthetjük ki, az Andrea Zimits márka egy valóban zöld tudatú brand.
Az aktuális SS24 kollekció a “Jeans Conception“ nevet viseli. Ahogyan a designer fogalmaz: „A régi farmer újragondolása, manapság a tervezők körében is nagyon divatos. Ezért igyekeztem kerülni a már ismert átalakításokat, technikákat. Legtöbb modellemnél elsősorban saját stíluselemeimet alkalmazom, és kiegészítés képpen használom a különböző színű, textúrájú, régi farmerokból kinyert részleteket.”
A tervező kollekcióját az egyedit és különlegeset kedvelő, kortalan hölgyek számára ajánlja. Aki pedig szeretné, az alábbi elérhetőségeken közvetlenül a tervezőtől, vagy hamarosan a Galamb utca 7-ben nyíló belvárosi üzletében meg is vásárolhatja a kiszemelt ruhákat.

Kapcsolat:

Andrea Zimits
Showroom: 1052 Budapest, Galamb utca 7.
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36309193130
https://www.facebook.com/andreazimits
https://www.instagram.com/andreazimits/


Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére