Ruhák & Öltözködés

Hogyan jó öltözni ősszel: farmer dzseki

Júniusban már ott volt a kifutókon a farmer, nem csak dzseki, hanem nadrág, ing és ruha is klasszikus fazonban.
 |  Super User  |  Ruhák & öltözködés

Mindenkinek van legalább egy farmer dzsekije. Legalábbis a tvben és a magazinokban. Néha éppen ezek a megszokott darabok - amik ott lógnak a szekrényben, és talán már el is felejtette, hogy vannak - válnak hirtelen a legdivatosabbá. Örök divat a farmer, az biztos. Most a neo-klasszikus divat stílus hódít.

Júniusban már ott volt a kifutókon a farmer, nem csak dzseki, hanem nadrág, ing és ruha is klasszikus fazonban. Hogy a szövet ne legyen olyan szokványos, a legnagyobb farmer márkák gyakran alkalmaznak koptatást, a bátrabbak pedig szaggatásokat, vagy bőrbetéteket is.

noi divat magazin 140910 farmer 1noi divat magazin 140910 farmer 3noi divat magazin 140910 farmer 2noi divat magazin 140910 farmer 5

 

Míg a nadrág esetében gyakori a bővebb fazon és a felhajtás, pl. Rihanna visel ilyeneket újabban, a dzseki inkább elegánsabb, kevésbé rockos és szűkebb. A farmer dzsekit nyugodt szívvel felveheti akár egy ruhához, vagy szoknyához is, így az öltözék megfelel a munkába, vagy szórakozáshoz is. És mi a tilos szabály? A farmermánia. A farmer nadrág, farmer ing, farmer dzseki szettet hagyjuk 2010-ben, ahová való, oké?

Gondoljon arra, hogy a világ megváltozott, és vele a farmer divat is. Ne a régi, már-már elcsépelt Marilyn a The Misfitsben megjelenést válassza, hanem haladjon a korral és a neo-klasszikus darabokat hordja akár koptatásokkal, szaggatásokkal és bőrbetétekkel, vagy a farmer hatású anyagokat. Ja és a színek. Nem kell ragaszkodni a standard indigó kékhez sem, gyakoriak most a színes, mintás betétek, vagy hogy az egész dzseki halvány, kopott. Ha van ilyen a szekrényben, nyugodtan vegye elő, és ha megfelel, bátran viselje, vagy alakítsa át, hogy divatosabb legyen.

noi divat magazin 140910 farmer 6noi divat magazin 140910 farmer 7noi divat magazin 140910 farmer 8noi divat magazin 140910 farmer 9

A fotók forrásai: dmfashionbook.com, girlsdofilm.wordpress.com, lizlizo.com, long-john.nl, popcouturefashion.wordpress.com, sourcingjournal.com, perfectlymarilynmonroe.com.

szisz


More Coverage

Divatos városok

Ábrándozzunk kicsit és utazzuk körbe Európát, melyek a legdivatosabb városok a romantika szempontjából.

Mi a legdivatosabb most: stílusos, felturbózott farmer

Menő most az is, ha a denim anyagot csipkével, flannellal, vagy bőrrel vegyítik, akár betétek, akár a farmerra varrt plusz réteg, minta formájában.

Szilveszteri Divat Tippek 2013/2014

Próbálja ki a Szilveszter éjjeli divat tippeket!

Sportcipő divat 2015 tavasz: minél mintásabb, annál jobb

A tornacipőt utcára is felvehetjük, óvatosan akár még szoknyához is.

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére