Szépségápolás & Smink Archivedec. 4, 2022
Szépségápolás & Smink

Professio Plasztikai Sebészet - Országos Botox Centrum, Budapest

Mindenki életében eljön az a kor, hogy észreveszi magán a kisebb-nagyobb ráncokat, gyűrődéseket és muszáj szembenézni azzal, hogy öregszik. Vannak akik nem foglalkoznak vele, ám sokan már egész fiatalon próbálnak egészséges életmódot folytatni, minőségi tápanyagokat és kozmetikumokat választani, amely elnyújtja ezt a folyamatot és habár az idő halad, külsejük mégis fiatalos, ápolt, szép. Gyorsan zajlik az élet körülöttünk, nagyobb a stressz, több energia szükséges, amit egyre nehezebb táplálkozással biztosítani, így kívülről kell pótoljuk a tápanyagokat, vitaminokat és olyan megoldásokat ke...

febr. 11, 2015
Szépségápolás & Smink

Szépség klinika: Hogyan lehet a károsodott hajat ápolni

A száraz bőrön kívül az évszak másik fő problémája a szépségápolásban a haj tompa, élettelen, fénytelen, száraz és seszínű állapota. Ha a haja nincs jó formában, az gyakran a hajszárító, hajvasaló, vagy akár a regeneráló balzsamok (igen a balzsammal is óvatosan kell bánni, mert ártalmas lehet) eltúlzott használatára, vagy a gyenge minőségű ételek fogyasztására vezethető vissza. S hogy mit lehet tenni, hogy újra szép haja legyen?

febr. 7, 2015
Szépségápolás & Smink

Szépség klinika: Hogyan tartsa fiatalosan a kézbőrét

Mivel télen a kézfejünk különösen ki van téve az időjárás viszontagságainak, nézzük, hogyan óvhatjuk meg bőrünket az öregedéstől. A kézbőr az egyik leginkább életkort jelző hely. Még a 40-50-es éveikben járó nők is, akiknek az arca nem is ráncos, mert óvják a nap káros sugaraitól és naponta ápolják, a kezük gyakran száraz, töredezett és barna pigmentfoltos. Vajon az arcra használt legújabb, divatos TLC krémek ugyanolyan jók lehetnek a kézre is?

aug. 21, 2014
Szépségápolás & Smink

Női divat 2014 őszi smink

Közeleg a London Fashion Week, így körülnéztük a brit területen, hogy éppen mivel foglalkoznak. Gyakran emlegetik, hogy míg a lila szín jó benyomást tett a kifutókon, addig a szépségiparba átkerülve elég nehéz megvalósítani egy lila szemceruzával azt a hanyag, kissé álmatag pillantást, amit Kate Mosstól megszokhattunk.

ápr. 11, 2014
Szépségápolás & Smink

A legdivatosabb smink 2014 tavaszán

Mint ahogyan a ruhák színeiben, a sminknél is uralkodik a neon és a pasztell, az abszolút lehengerlő viszont idén a macskaszem, mégpedig a füstös macskaszem. Na, nem kell azonnal lakkba öltözni és eljátszani Catwomant, de ha cicásan érzi magát, és szívesen kipróbálná az aktuális divatot, elő a tükörrel, egy puha, erős fekete szemceruzával, szempillafestékkel, a sötét, akár csillogó szemhéjpúderrel és lásson neki a cicává változásnak.

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére