Kiállítás Archivedec. 11, 2023
Kiállítás

Ásványékszerek és egyéb érdekességek a Lurdy ásványbörzén

A gyöngy kivételével, amely valójában egy kagylóféle, a drágakövek olyan ásványok, amelyek megjelenésükből adódóan díszítésre alkalmasak. A drágakövek a természet legcsodálatosabb megnyilvánulásai. A földkéreggel keveredve, a földkéregben, a földkéreg alatt és földkéreg rétegek között is megtalálhatók. Durva és kopott külső héjakba burkolóznak, szépségüket azonban a képzett és hozzáértő megmunkálók elő tudják csalogatni.

dec. 7, 2023
Kiállítás

28. Lelkes Ásványbörze ékszerkiállítással, ékszerkészítő workshoppal és egyéb izgalmas programokkal a Lurdy házban december 8-10-ig

A 28. Lelkes Ásványbörzén 180 hazai és 10 külföldi kereskedő 3.000 négyzetméteren várja Önöket. Azt gondoljuk, hogy még sosem volt ennyire izgalmas, mindenkinek szóló a rendezvényünk. Kicsiknek–nagyoknak, felnőtteknek, nőknek-férfiaknak kínálunk számtalan programot. Biztosak vagyunk abban, hogy hosszú időt tud majd eltölteni a látogató nálunk, és feltöltődve, ajándékokkal megpakolva távozik tőlünk.  

nov. 30, 2023
Kiállítás

Azoknak, akik nem tudnak nemet mondani egy szép ékszer láttán és még a trendeket is próbálják követni

Izgalmas dolog követni az ékszertrendeket különösen akkor, ha valaki ékszerkészítő. Minden szezonban van néhány újdonság és mindig akad valami meghökkentő dolog. Vannak örökérvényű dolgok és vissza-visszatérő elemek. Ezúttal néhány trendinek tartott jellemzőt fogok bemutatni, melyeket saját alkotásaim - a PiGemArt Ékszerek és az általam nagyra tartott B-Verzió (gyűrűk), a LemuriArt és Hennel Éva ékszerei szemléltetnek.  

okt. 12, 2023
Kiállítás

Illóolajok a Lelkes Ásványbörzén

A Lelkes Ásványbörzére a MOM Sportban évente kétszer lehet kilátogatni és bár megvannak az állandó programok, s ha valami korábban megtetszett és amiatt tér vissza az ember, nagy valószínűséggel talál hasonlót, mégis minden egyes rendezvény mindig egy kicsit más, ettől is olyan varázslatos és biztos, hogy történik valami spirituálisan jelentős pillanat az arra fogékonyak számára.

okt. 2, 2023
Kiállítás

15. Lelkes Ásványbörze a MOM Sportban október 7-8. között

Hogy miért is jó elmenni egy ásványbörzére? Mert mindig más és más a kínálat. Mindig lehet valami újdonságot találni, igazi kincseket. Legyen szó szálban kínált ásványokról vagy kész ékszerekről, vagy egy-egy dísztárgyról. Ez az a hangulat, a pezsgés az, amihez hasonló más rendezvényen nem található. Itt az ásványok rezgése, az árusok kisugárzása az, ami egyedivé teszi az eseményt. A 110 hazai és külföldi kereskedő 2.000 négyzetméteren várja Önöket. A rendezvényre érdemes családdal, barátokkal érkezni, mert mindenki talál magának érdekességeket, sohasem látott különlegességeket. 

máj. 16, 2023
Kiállítás

Tavaszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásár az ELTE Füvészkertben május 19-21-ig

Az ELTE füvészkerti kaktuszkiállításon az eseményre kiemelt mammillariak mellett helyet kapnak a hazai kaktuszgyűjtők különböző féltett kincsei, több száz kaktusz és pozsgás ritkaság Amerika és Afrika egzotikus tájairól, valamint a fán lakó növények képviselői a levélkaktuszok és a szomjazó művész broméliák a Tillandsiák! Aki kedvet kap a növények tartásához, a kiállítás alatt beszerezheti első, vagy több századik kaktuszát, az egyesület tagjai pedig tartási tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket május 19-21 között.

ápr. 17, 2023
Kiállítás

27. Lelkes Ásványbörze Lurdy ház - Ásványok, kőzetek, drágakövek, kristályok, mi a különbség?

A Lurdy házban rendezett ásványbörzék kicsit színesebbek, hangulatosabbak a többinél valószínűleg a több kisebb terem és vegyesebb kiállítói tematika eredményeképp. Ásványok, kőzetek, drágakövek, kristályok: hacsak nem hivatásos vagy amatőr geológus, esetleg cserkész valaki, nehezen tudja meghatározni a természetben található négy kemény anyag közötti különbségeket. Ha érdeklődik az ásványékszerek iránt, és szeretne többet tudni róluk, nem árt megismerkedni az alapokkal.

ápr. 10, 2023
Kiállítás

27. Lelkes Ásványbörze és Geo Napok a Lurdy Házban április 14-15-16-án

Itt az év kiemelkedő szakmai eseménye, melynek időpontját minden ásványkedvelő előre beírta a naptárjába. Programok kicsiknek, nagyoknak, középiskolásoknak, egyetemistáknak és felnőtteknek. A látogatókat 3.000 m2-en, 160 kiállító várja majd. Ahogy már megszokhattuk, hatalmas kínálat nyűgözi majd le az érdeklődőket az ékszer, ásvány, őskövület, ősmaradványok vásárán.

márc. 20, 2023
Kiállítás

Itt az év legnagyobb kerti életmód kiállítása a GardenExpo 2023

Március 24-26. között irány a GardenExpo, ahol megismerkedhetünk az év kertépítési- és kertberendezési újdonságaival, az impozánsan berendezett extreriőrők mellett pedig szakértők segítséggel tervezhetjük meg saját oázisunkat, és álmodhatjuk újra kertünk vagy teraszunk berendezését és növényeit.

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére