Programok & Rendezvények Archivejúl. 3, 2023
Programok & Rendezvények

Interjú: Tóth Anita Zsanett, Fashion Diffusion Hungary, IV. The Fashion Show

A Fashion Diffusion Hungary és a mögötte álló Tóth Anita Zsanett hazánk egyik legdinamikusabb, új generációs divatipari szereplője. A cég működtet egy ügynökséget, egy designer üzletközpontot és egy wellness részleget, valamint megrendezi évente Budapesten a The Fashion Show-t.

nov. 25, 2022
Programok & Rendezvények

A legtöbb közönségszavazatot kapta az első petite size márka az év tervezője versenyen

A Petite Anita Janik márka kapta az év tervezője verseny közönségszavazásának legtöbb voksát. Ezen a nem átlagos divatbemutatón először kapott esélyt az első magyar petite size márka, valamint az alacsony nőkre tervezett kollekciót bemutató pici modell lányok is, mely lépéssel átszabhatják a magyar divatipari status quo-t.

okt. 19, 2022
Programok & Rendezvények

III. The Fashion Show & Díjátadó október 29-én a RAM Colosseumban!

Újra együtt a magyar divatvilág legjava! A III. The Fashion Show & Díjátadó tiszteletére a RAM Colosseum teljesen átalakul, hogy te is A kategóriás sztárnak érezhesd magad. Valódi red carpet event október 29-én 17:00-tól! 

máj. 23, 2022
Magyarország

12. Fashion Awards Hungary díjkiosztó gála 2022 beszámoló

A fedett termeket megelőző udvar bejáratában kedves biztonsági őrök fogadtak, a hangulatosan berendezett szabadtéren a bárok között baráti társaságok beszélgettek. Az épületbe üvegfalú ajtók sora vezet melyek között van fotocellás automata és kilincses, így akár érintésmentesen és majdnem biztos hogy sorban állás nélkül lehet a legtöbbször bejutni. Az előtérben fotófalak, különböző stílusú asztalok és székek, padok, mosdók, jegypénztár, ruhatár és egy belső bár. Aki nem volt még az Akvárium Klubban, talán tényleg halacskának érezheti magát, hiszen az előtérből gyakorlatilag minden irán...

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére