Magyarország Archivefebr. 23, 2024
Magyarország

Jakab Zsófiát a kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Nagy Márton

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter 2024. február 15-től kezdődően a kreatívipar fejlesztéséért és ágazati koordinációjáért felelős miniszteri biztossá nevezte ki Jakab Zsófiát.

febr. 22, 2024
Magyarország

Először vonultak TALL-PETITE modellek divatbemutatón Magyarországon

Nem először lepte meg a hazai divatéletet a Petite Anita Janik az újításaival. Első magyar petite (pötit) size márkaként ő vitt korábban alacsony modelleket rájuk tervezett ruhában kifutóra. Az FDH 2022-es év tervezője verseny közönségszavazását megnyerő márka most ismét újított az Il Bacio di Stileben tartott divatbemutatón. Az V. The Fashion Show február 9-én a Fashion Diffusion Hungary szervezésében került megrendezésre, mely során egy este alatt átírta a tall-petite megjelenésével a divatvilágot a feltörekvő márka.

jan. 2, 2024
Magyarország

A régióban elsőként Budapesten lesznek láthatóak az őszi-téli szezon kollekciói

A Magyar Divat & Design Ügynökség tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW), amely a divat és a kultúra, a tradíciók és a modernitás találkozását hozza el a széles közönség számára. Január 22. és 28. között a Szépművészeti Múzeum és az Andrássy úti Hungarian Art and Business épülete ad otthont a divathét eseményeinek.

okt. 10, 2023
Magyarország

Önkéntes összefogással valósult meg a magyar divattervezőket támogató divatbemutató egy győri iskolában

A Győri SZC Sport és Kreatív Technikum adott otthont a Hosszú kifutó SK Divatbemutató elnevezésű eseménynek október 7-én, ahol az iskola néhány diákja is bemutathatta vizsgamunkáját a már gyakorlottabb tervezők között. Az önkéntes alapon szerveződő program ötletgazdája és főszervezője Tölgyesi Norbert (NoKo Fotó) fotós, aki maga is ebben az iskolában végzett. Hozzá csatlakozott a rengeteg diák, aki már hetekkel a rendezvény előtt jelenlétével és munkájával végig segítette a programot, valamint Csengeri Mária igazgatónő háziasszonyként, szakmai mentorként Ilona Szabó Donna divatter...

szept. 8, 2023
Magyarország

Már alacsony nők is vásárolhatnak egy új tervezői ruhaüzletben

A 163 cm alatti petite size nők gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy nem, vagy csak nehezen találnak magukra nőies ruhadarabokat. Augusztus 26-án nyitott meg az ország első olyan designer üzlete Székesfehérváron, amely megoldást kínál erre a problémára is. Az esemény háziasszonya Pataki Zita televíziós műsorvezető volt. A „MicsodaNők” elnevezésű ruházati üzlet megváltást jelenthet hazánkban a kisméretű, alacsony lányok számára.

aug. 23, 2023
Magyarország

10 fiatal divat- és formatervező került az MDDÜ Talents Mentorprogramjába

Véget ért a Magyar Divat & Design Ügynökség első Talents Mentorprogramja, amely a szektor frissdiplomás és végzős hallgató tervezőinek szakmai támogatása érdekében indult. A Talents kiemelt célja, hogy megismerkedhessenek a kreatív szegmensben rejlő széleskörű lehetőségekkel a pályakezdő fiatalok. A nagy számban beérkező jelentkezésekből a szakmai zsűri 10 mentoráltat választott ki, akik workshopok, tematikus szakmai napok és kerekasztal-beszélgetések mellett szakmai gyakorlaton is részt vettek a divat, design és média területén.

nov. 22, 2022
Magyarország

Petite size lányok fashion modellként a divatiparban

Rendhagyó felvonulókat láthattunk a RaM Colosseumban a III. The Fashion Show-n, ahol a petite size modellek először léphettek rájuk tervezett kollekcióban a kifutóra. A divatiparban nem megszokott, hogy alacsony lányokat alkalmazzanak, de a Petite Anita Janik szembement ezzel a status quo-val, mert nála kizárólag a pici modellek rúghattak labdába a Budapesten megrendezett divateseményen.

nov. 14, 2022
Magyarország

Interjúk: III. The Fashion Show és Díjátadó

Erről a divatbemutatóról azt kell tudni, hogy már harmadjára rendezzük meg és ez az első alkalom, hogy díjátadóval van egybekötve. Ez az ötlet és döntés azért született meg, mert szerettünk volna a tervezőkkel együtt ünnepelni, mert ők minden egyes nap nagyon sokat dolgoznak azért, hogy egy márkát építsenek és úgy voltunk vele, hogy miért ne lehetne ezt az egész eseményt, illetve az év végét úgy lezárni, hogy megajándékozzuk őket. Ezért lett a 3. The Fashion Show egybekötve egy díjátadóval - Tóth Anita Zsanett, főszervező, Fashion Diffusion Hungary.

máj. 17, 2022
Magyarország

Fashion Awards Hungary 2022 kulisszák

A Fashion Awards Hungary a teljes divatszakmát skálázza és lefedi annak minden szegmensét, kezdve a modellektől, a modellügynökségektől a fodrászokon, fotósokon, a sminkeseken, stylistokon és divattervezőkön át, egészen a divat kiegészítő területeit képviselő cégekig, valamint a területtel és a divat témájával foglalkozó médiumokig, a lehető legszélesebb körben hozza össze egy helyre és ülteti le egymás mellé a divatszakma minden képviselőjét. Ez az elismerés az amerikai filmes gálához hasonlóan a legszélesebb körben és kizárólag szakmai szavazatokon dől el, vagyis az egyik legigazságo...

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére