Zene & Fesztivál Archivedec. 6, 2023
Zene & Fesztivál

Több fellépő világsztár is igent mondott a nyári BalatonSoundra

Többek között Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján. Európa legmenőbb beachfesztiválja a nyári szünidő legelején, 2024. július 3-6 között várja fergeteges parti hangulattal a látogatókat. Mostantól - a teljes bérlet mellett - napijegyekre és 3 napos bérletekre is lecsaphat bárki, akár részletfizetéssel is.

nov. 13, 2023
Zene & Fesztivál

Huss! Már el is kelt az összes jegy André Rieu koncertjére

Kevesebb mint egy hét alatt teltházas lett a Keringőkirály, azaz André Rieu koncertje, ami egy év múlva(!), azaz 2024. novemberében lesz az MVM Dome-ban.

nov. 5, 2023
Zene & Fesztivál

André Rieu 7 év után visszatér Magyarországra

2024. november 9-én – hét év után - újra Budapesten, ezúttal az MVM Dome-ban kápráztatja el közönségét a világhírű holland hegedűművész és karmester, André Rieu, aki világkörüli útjának egyik állomásaként érkezik a magyar fővárosba magánzenekarával, fantasztikus kórusával, és a világ különböző tájairól érkező kivételes szólisták produkciójával.

okt. 31, 2023
Zene & Fesztivál

Egy héttel csúszik a nyárba a Sound, indulnak a 2024-es bérletek

Elsősorban a diákoknak jó hír, hogy 2024-ben egy héttel később, az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Heineken Balaton Sound, július 3-6. között. A szervezők, az idei nagy megújulás után jövőre újabb területeken terveznek fejlesztéseket, melyhez továbbra is főtámogatóként társul a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Heineken. Az első fellépők bejelentését még idénre várhatjuk, de már egy kedvezményes, Early Bird akció keretében november 2-től, 72 órán keresztül válthatunk jegyeket a legjobb áron. Az idei fesztivál legemlékezetesebb pillanatait pedig az aftermov...

okt. 29, 2023
Zene & Fesztivál

Interjú: Da Buzz

A Da Buzz egy svéd Eurodisco/Eurodance zenei formáció, melynek tagjai Per Lidén író/producer és Annika Thörnquist énekesnő. Sikeres karriert tudhatnak magukénak hazájukban Svédországban 8 albummal és 40 kislemezzel. Néhány dal eljutott más európai országokba, Japánba és az USA-ba, valamint van néhány kiváló remixük, mint a The Moment I Found You (A-MASE Remix), Still Miss You (Mr. DJ MONJ Remix), Anton Ishutin feat. Da Buzz - Without You (A-Mase Club Remix) melyeket több DJ is játszik szettjeiben.

okt. 29, 2023
Zene & Fesztivál

Interview: Da Buzz

Da Buzz is a swedish Eurodisco/Eurodance music formation with the members of writer/producer Per Lidén and lead-singer Annika Thörnquist. They have a successful career in their homecountry Sweden, with 8 albums, and 40 singles. Some songs reached to other european countries, Japan and the USA, and they have some excellent remixes like The Moment I Found You (A-MASE Remix), Still Miss You (Mr. DJ MONJ Remix), Anton Ishutin feat. Da Buzz - Without You (A-Mase Club Remix) which is put to many DJ sets.

okt. 24, 2023
Zene & Fesztivál

Megérkezett a Sziget aftermovie

Nagy vízválasztó volt az idei év a Sziget történetében. A 2023-ra tervezett fejlesztések, a megújuló kényelmi szolgáltatások, az egyedi programfelhozatal és látványvilág miatti visszajelzések igazolták, hogy a Szabadság Szigete továbbra is kihagyhatatlan élmény. Ezt újra átélhetjük a most nyilvánosságra hozott aftermovie segítségével és a hamarosan induló újabb jegyakcióban be is biztosíthatjuk magunkat a jövő évi Szigetre, ami jeles alkalom, ugyanis a 30. lesz a kezdetektől számolva.

aug. 31, 2023
Zene & Fesztivál

A Sziget fesztivál bűvöletében

A Sziget egy vibráló, sokszínű fesztivál, egy életérzés, az év kihagyhatatlan pillanatainak gazdag tárháza, koncertözön és partifolyam, valamint megannyi kulturális élvezet – tudjuk ezt már jól. 1993. augusztus 19-én lépett be az első Sziget látogató az akkor még Diáksziget néven indult, a rendszerváltás után igencsak hiánypótló rendezvényre, ahol 200 koncert, 80 film, 40 színházi előadás volt a programon az egy hét együttlét alatt, és amire összesen 43 ezer látogató volt kíváncsi. Azóta eltelt 30 év, a Szigetet már régóta Európa legjobb fesztiváljai közt tartják számon, de híre az öre...

aug. 10, 2023
Zene & Fesztivál

Interjú: Grace Dahl női techno DJ szettje a Sziget Fesztiválon

Grace Dahl egy fiatal, női techno DJ, aki Budapesten született, hiszen félig finn, félig magyar származású. 9 éves kora óta Amszterdamban él, 18 éves korában határozta el, hogy DJ karriert kezd, zene iránti szenvedélyét szüleitől örökölte, akik a zeneiparban dolgoztak. Grace jelenleg Hollandiában a virágzó helyi elektronikus zenei világ legfelkapottabb szereplői között van, a közelmúltban csatlakozott a Vault Sessionshöz, mint az egyik rezidens DJ és a nemzetközi elismerés felé száguld.

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére