Zene & Fesztivál

Interjú: Fábián Juli jazz énekesnő

Fábián Juli, egy különleges hang egy stílusteremtő zenei atmoszférában.
Zene & Fesztivál

Interjú: Valde Orsolya, fesztiváligazgató, Paloznaki Jazzpiknik

Délután fűben ülős a Nagyszínpadunk, sok-sok pokróc a mezőn, rohangászó gyerekek, jó hangulat. Aztán este 9-től itt az igazi koncerthangulat, általában felállnak a pokrócokról táncolni! A Balaton-parti domboldalon, unikális helyen szólnak a világsztárok dallamai a csillagfényes éjszakában.
Zene & Fesztivál

Ilyennek láttuk a Paloznaki Jazzpikniket 2021-ben

A szellősen elhelyezett büfékocsik és pavilonok, néhány terelő kordon és biztonsági őr segített az eligazodásban, továbbá a látogatók, akik már nyitáskor szép számmal jelen voltak már a kis utcákban is, hiszen a rendezvény helyszíne is taglalt, a több színpad és udvar egymástól elszórtan helyezkedik el, ami összességében egy Jazzpiknik-negyedet alkot a településen.
Kiállítás

SALON BUDAPEST, LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS, 2021/09/24-25-26.

2021. szeptember 24-26. között a Budapest Arénában az enteriőr design legjavával várja a látogatókat a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás.
Kiállítás

Itt az év legnagyobb kerti életmód kiállítása a GardenExpo 2023

Március 24-26. között irány a GardenExpo, ahol megismerkedhetünk az év kertépítési- és kertberendezési újdonságaival, az impozánsan berendezett extreriőrők mellett pedig szakértők segítséggel tervezhetjük meg saját oázisunkat, és álmodhatjuk újra kertünk vagy teraszunk berendezését és növényeit.
Super User
Színház

Töltse a Magyar Költészet Napját a József Attila Színházban

Igazán különleges versekkel teli délutánban lesz része annak, aki ellátogat a József Attila Színházba.
Az alternatív elektronikus zene rajongóinak kedvezve is egy nagyot merít idén a Balaton Sound. A fesztiválon belül, a B my Lake nevével fémjelzett színpadokra már majdnem teljes a lista: köztük van – a teljesség igénye nélkül - a világ legjobb női DJ-jének választott Charlotte de Witte, akinek fé...

A kedvezményes jegyelővétel november végén 17:00-kor elindult a www.zamjam.hu-n!
Celebek & Közszereplők

II. Erzsébet brit királynő (1926-2022)

II. Erzsébet 1952 óta az Egyesült Királyság királynője és további 14 nemzetközösségi állam, valamint az anglikán egyház feje. Erzsébet 1926-ban született York hercegének és hercegnéjének elsőszülött gyermekeként. Édesapja 1936-ban lépett a trónra, fivére, VIII. Eduárd király lemondását követően. Közfeladatok ellátására és első hivatalos szerepléseire a második világháború alatt került sor. 1947-ben ment férjhez Philip Mountbatten, egykori görög és dán királyi herceghez, akivel házasságuk 73 évig tartott, Fülöp 2021-ben bekövetkezett haláláig. Kapcsolatukból négy gyermek született: utódja, I...
Celebek & Közszereplők

Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt

Napjaink élő ICON-ja Jennifer Lopez JLO. A gyönyörű, csinos és okos nő. Aki üzletasszony, énekesnő, színésznő és anya. Aki tud elegánsan “újrázni” hiszen Ben Affleckkel kapcsolatuk a fotók és a híradások alapján harmonikus.     A fotók forrásai: people.com, usmagazine.com, netflix.com   zarbet    

Zene & Fesztivál

Interjú: Louis Prima Jr, a Las Vegasi JuniorKing of Swing

A Las Vegas-i és New Orleans-i JuniorKing of Swing, Louis Prima Jr duettet készít néhai édesapjával a Pennies from Heaven című ikonikus dalból, amely a következő kislemeze lesz még az idén.

Zene & Fesztivál

Interview: Louis Prima Jr, The Las Vegas JrKing of Swing

The Las Vegas and New Orleans JrKing of Swing will make a duet with his late-dad for iconic and music standard song 'Pennies from Heaven' as his next single out later this year.
Zene & Fesztivál

Teljes a line-up a 11. Paloznaki Jazzpikniken - 2023.08.03-05.

Három nap jazz, funk, pop és soul, hamisíthatatlan piknik-élmény a Jazzpikniken – 10 év, 362 koncert és megannyi generációkon átívelő közös emlék! A fesztiválok során kialakult a „piknik-élmény” fogalma, amit a magyar közönség ma már Paloznakhoz köt, és emiatt évről évre ellátogat a dűlőbe, hogy ...
Zene & Fesztivál

A nyár legváltozatosabb partisorozatát ígéri a Balaton Sound

Az alternatív elektronikus zene rajongóinak kedvezve is egy nagyot merít idén a Balaton Sound. A fesztiválon belül, a B my Lake nevével fémjelzett színpadokra már majdnem teljes a lista: köztük van – a teljesség igénye nélkül - a világ legjobb női DJ-jének választott Charlotte de Witte, akinek fé...
Zene & Fesztivál

Beach, partik, balatoni pirkadatok – megjöttek a Balaton Sound első nevei

A Balaton Sound a kezdetek óta arra törekedett, hogy a Magyar tenger egyik legszebb panorámájú vízpartját olyan zenei élményekkel töltse meg erre az 5 napra, ahol a legnagyobb világsztárok adják át egymásnak a színpadot.

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére