Fashion week Archivefebr. 5, 2024
Fashion week

Rekordszámú résztvevője volt a 13. Budapest Central European Fashion Week-nek

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 13. alkalommal rendezte meg a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW) január 22. és 28 között. A régió meghatározó divateseményén 29 divatmárka – köztük 10 régiós tervező – mutatta be legújabb kollekcióját. Az érdeklődés minden eddiginél nagyobb volt, a hétvégi divatbemutatók közel 3.000 látogatót vonzottak a Szépművészeti Múzeum helyszínére. Közel 1.000 fő látogatta meg a Fashion Hub Z generációt célzó ingyenes programjait, amelyekre már az előregisztráció alatt többszörös túljelentkezés mutatkozott. A BCEFW történetében az egyik legna...

jan. 11, 2024
Fashion week

Ismét a divaté a főszerep a fővárosban, hamarosan megnyitja kapuit a BCEFW!

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) immár tizenharmadik alkalommal, 2024. január 22. és 28. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW). A divathét fő helyszíne a Szépművészeti Múzeum épülete lesz, a Fashion Hub sokszínű, főként a Z-generációra fókuszáló programjainak pedig az Andrássy úti Hungarian Art and Business épülete ad otthont. Az esemény a tradíciók és a modernitás, az értékőrzés és a kortárs szellemiségének találkozását hozza el a nagyközönség számára.

dec. 18, 2023
Fashion week

27. Budapest Fashion Week - főszervezői reflektáció

A 27. Budapest Fashion Week a könnyedségről, a csillogásról, az izgalmas sokszínűségről szólt. Játékos egyedi kollekciók, a recycling jegyében született kreációk, magas minőségű haute couture darabok, de a maszkulin viseletek és a már-már határokat feszegető punk öltözékek is jelen voltak a kifutón. Ha röviden kellene összefoglalni, hogy milyen volt az idei őszi Budapest Fashion Week azt mondhatjuk - akár ebben az időszakban a természet: színes, izgalmas, egyszóval kihagyhatatlan a „gardrób kaméleonok" számára.

nov. 9, 2023
Fashion week

November 15-17 között nyitja kapuit a Budapest Fashion Week!

Az ősz javában járunk és a divatrajongók sok mindenért hálásak lehetnek ebben az évszakban. A világ nagyvárosaiban egymás után rendezik meg a legnagyobb őszi divateseményeket, nincs hiány újdonságokból, érdekes és izgalmas kollaborációkból. Hamarosan belemerülünk az ünnepi szezonba, de előtte még a budapesti kifutón is megmutatjuk a legújabb trendeket.

szept. 29, 2023
Fashion week

A Milano Fashion Week nemzetközi forgalmazói kapcsolatokat hozott a fiatal magyar tervezőknek

Mérföldkövet jelentő, 10. alkalommal mutattak be a magyar tervezők a Milano Fashion Week-en. A Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI) és a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 5 éve fennálló stratégiai együttműködése keretében ezúttal 6 magyar márka jelent meg a Budapest Select ernyőmárka alatt. A CNMI Fashion Hub-jának megnyitóján a BORBALA, a PINETIME CLOTHING és az UNREALINDUSTRY prezentációját tekinthette meg a közönség. A Budapest Select kollektív divatbemutató keretein belül a KATA SZEGEDI, a THEFOUR és a ZSIGMOND 2024-es tavasz-nyári kollekcióját láthatták néhány méterre a...

szept. 18, 2023
Fashion week

A magyar tervezők új generációja mutatkozik be a Milánói Divathéten

A Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI) és a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 2018 óta tartó stratégiai megállapodásának keretében 10. alkalommal mutatják be legújabb kollekcióikat a magyar márkák a Milano Fashion Week-en. Ismét két helyszínen láthatja a közönség a Budapest Select ernyőmárka alatt megjelenő hazai tervezők munkáit. A CNMI Fashion Hub-jának megnyitóján három márka – a BORBALA, a PINETIME CLOTHING és az UNREALINDUSTRY – prezentációs formában mutatkozik be. Kollektív bemutató keretein belül a kifutón a KATA SZEGEDI, a THEFOUR és a ZSIGMOND 2024-es tavaszi-nyári ...

szept. 17, 2023
Fashion week

Nemzetközi lehetőségekben segít a BCEFW

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 12. alkalommal rendezte meg a Budapest Central European Fashion Week-et, amely több mint 2500 látogatót vonzott a szeptember 2-3. közötti fő eseményre a Millenárisra. Augusztus utolsó hetében, a BCEFW közel 20 side eventje, valamint a hétvégi bemutatók és az elsőként elérhető Fashion HUB felpezsdítették a divatéletet. Közel 40 márka mutatta be legújabb darabjait köztük – a BCEFW eddigi történetében a legmagasabb számban – 14 régiós tervező mutatkozott be. Sokrétűség jellemezte a programokat és a kollekciókat egyaránt, minden generáció megtalálhat...

aug. 15, 2023
Fashion week

Változatos tartalmakkal bővül a BCEFW programja

A Magyar Divat & Design Ügynökség augusztus 28. és szeptember 3. között rendezi meg a régió egyik legfontosabb szakmai eseményét, a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW). Megújuló szakmai koncepció, a regionális szerep erősítése és a Z generációra fókuszáló Fashion HUB az őszi rendezvény legfontosabb hívószavai. A BCEFW célja, hogy hidat képezzen a régiós országok között és kaput nyisson a tervezők számára a nemzetközi színtérre.

ápr. 28, 2023
Fashion Week

Interjú: Mayer Balázs KENGURU, Budapest Fashion Week 2023SS

A tavaszi Budapest Fashion Weeken a kapunyitás pontos, a beléptetés és az ültetés zökkenőmentes, minden néző vendégnek érezheti magát, hiszen amikor már teltház közeli a terem, sokszor az igazán lelkiismeretes főszervező Kenguru saját maga intézkedik, hoz plusz széket annak ellenére, hogy a megfelelő személyzeti, segítői létszám rendelkezésre áll minden pozícióban.

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére