Fashion week Archiveápr. 28, 2023
Fashion Week

Interjú: Mayer Balázs KENGURU, Budapest Fashion Week 2023SS

A tavaszi Budapest Fashion Weeken a kapunyitás pontos, a beléptetés és az ültetés zökkenőmentes, minden néző vendégnek érezheti magát, hiszen amikor már teltház közeli a terem, sokszor az igazán lelkiismeretes főszervező Kenguru saját maga intézkedik, hoz plusz széket annak ellenére, hogy a megfelelő személyzeti, segítői létszám rendelkezésre áll minden pozícióban.

ápr. 14, 2023
Fashion Week

Ismét összejövünk megünnepelni a divatot – és téged is szeretettel várunk!

Immár 26. alkalommal kerül megrendezésre a hazai divatélet legrégebbi múltra visszatekintő rangos eseménye, a Budapest Fashion Week. Az idén 15 designer legújabb kollekcióját láthatja majd a közönség. Ukrajnából és a Fülöp-szigetekről is érkezik meghívott vendég tervező, akik már a nemzetközi divatvilágban is letették névjegyüket.

febr. 13, 2023
Fashion week

Ismét Budapestre figyelt a divatvilág, megrendezték a 11. BCEFW-t

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében került megrendezésre a közép-európai régió központi divateseménye, a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), amely az eseménydús hét során közel 2.000 érdeklődőt vonzott. A rendezvény ezúttal megújult koncepcióval került megrendezésre: a 15 magyar és 4 régiós tervező négy ikonikus fővárosi helyszínen, prezentáció formájában mutatta be őszi-téli kollekciójának darabjait.

jan. 30, 2023
Fashion week

Új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

A Magyar Divat & Design Ügynökség február 2-6. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). A BCEFW ezúttal több újdonságot tartogat, az eddigiektől eltérően a tervezők kreatív prezentációk keretében mutathatják be legújabb kollekciójukat. Az Ügynökség a nagy nemzetközi divathetek előtt, négy ikonikus budapesti helyszínen rendezi meg a divathetet, biztosítva ezzel a nemzetközi szakemberek jelenlétét az eseménysorozaton, a hazai és regionális tervezők nemzetközi ismertségének növelését, továbbá hazánk országimázsának erősítését.

jan. 18, 2023
Fashion week

A visszaszámlálás elkezdődött, február elején jön a BCEFW

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 2023. február 2-6. között immár tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW), amely az elmúlt években a régió egyik legmeghatározóbb divateseményévé nőtte ki magát. A programsorozat új helyszíneken és új koncepcióval jelentkezik, melynek fókuszában továbbra is az értékesítésösztönzés és az országimázs tudatos alakítása áll.

dec. 4, 2022
Fashion week

A ruhák mellett a spiritualitás a fő vonzereje a legidősebb Budapest Fashion Weeknek

A Mayer Balázs Kenguru nevével jegyzett legkorábbi, immáron 25 éve rendszeresen megtartott Budapest Fashion Week emelkedett spirituális intelligenciáról tanúskodott a Városligeti Műjégpálya dísztermében.

nov. 16, 2022
Fashion week

25. jubileumi Budapest Fashion Week a Városligetben

Beszélgetés Mayer Balázs „Kenguruval”-val divatról, pályáról, célokról a jubileumi 25. Budapest Fashion Week kapcsán.

okt. 7, 2022
Fashion Week

Teltházas show keretében mutatkoztak be a magyar tervezők a milánói divathéten

A budapesti divathét sikereit követően a magyar divattervezők Olaszországban nyűgözték le a szakmai közönséget és a divatrajongókat. A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) és a Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI) stratégiai együttműködésének köszönhetően nyolc magyar márka mutathatta be 2023-as tavaszi-nyári kollekciójának darabjait a Milano Fashion Week (MFW) keretében, a PELSO pedig egy önálló prezentációra kapott lehetőséget. Az ADI Design Museumban helyet kapó, 48 lookot felvonultató divatbemutatón több mint 300 néző vett részt, melléjük többezer látogató csatlakozott, aki...

szept. 15, 2022
Fashion week

Közel 4.000 látogatót vonzott a 10. jubileumi BCEFW

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében idén ősszel 10. jubileumát ünneplő Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) központi eseményét a szeptember 3-4. napokra eső hétvége során több mint 2.000-en látogatták meg a Szépművészeti Múzeum falai között, ahol az impozáns művészeti alkotások mellett vonultak fel a jövő tavasz-nyár divattrendjei. Összesen 24 márka küldte kifutóra legújabb darabjait, a magyarok mellett két lengyel és hét ukrán tervező is képviseltette magát a budapesti divathéten. A stiláris körkép nagyon vegyes volt, a klasszikus stílustól a streetwear már...

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére