Fesztivál

Hozd magad a Szigeten!

A Szigetre belépve a szabadságot választjuk, és a választás szabadságát kapjuk cserébe. 
 |  Super User  |  Zene & Fesztivál

Még valamivel több, mint 200-at kell aludni a Sziget első napjáig, de a fesztivál weboldalán már tervezhetjük azt a virtuális „útvonalat”, amelynek mentén haladva a legnagyobbat meríthetünk a Szabadság Szigetének változatos kínálatából, minden nap akár más-más énünket is megélve.

Sziget 2024 E001k

„A Sziget az a hely, ahol mindent szabad, de semmi nem kötelező.” Több, mint 30 éve ezzel a jelmondattal indult a fesztivál és maradt is az, ami: a Szabadság Szigete, ahogy említik szerte a világon, Új-Zélandtól, Kanadáig. A Sziget az a hely, ahol önfeledten lehetünk önmagunk és válhatunk azzá, amivé akarunk, ahol a hasonlóságban egymásra találhatunk és a különbözőségben egészülhetünk ki egymással, ahol a változatos kultúrák részesei lehetünk és szabadon mutathatjuk meg sajátunkat. Ahol, bár semmi nem kötelező, de minden élmény más és kihagyhatatlan. A Sziget az a hely, ahol szabadon, minden nap megélhetjük személyiségünk egy-egy újabb oldalát. A Szigetre belépve a szabadságot választjuk, és a választás szabadságát kapjuk cserébe. 

Sziget 2024 E003k

Választani pedig nem könnyű ekkora kínálatból, de már most készülhetünk arra, hogyan lehet felfedezni a Szabadság Szigetét idén augusztusban. Elkészült a #FreeToBe útvonaltervező, mely egyedi, személyre szabott ajánlatot tesz a kalandvágyó Szitizeneknek. Legyünk akár koncertfüggők vagy partyarcok, kalandkeresők, selfie bajnokok, mindenevők, divatőrültek, cirkuszkedvelők, a világ kultúráinak szerelmesei vagy bárki más, most megtudhatjuk, merre érdemes majd elindulni a Szigeten. 200 nap múlva a K-hídon túl személyesen, addig is itt:
www.szigetfestival.com/freetobe
Free to Be videó: https://youtu.be/vsYgKoLsVCM

2024 Sziget Fesztivál program >>>

JEGYEK a 2024 Sziget Fesztiválra >>>

Sziget 2024 E004k

 

Sziget 2024 Free to be

 

Sziget 2024 E002k

 

https://szigetfestival.com/hu/
https://www.facebook.com/SzigetFestival
https://www.instagram.com/szigetofficial/

Vető Viktória, sajtófőnök, sziget.hu


More Coverage

Megújul Magyarország legnagyobb fesztiválja, a Sziget

Az előadók, zenekarok meghívásánál idén is a hagyományos elvet követték, tehát a fellépők között megtalálunk nagy világsztárokat, befutott neveket, itthon még nem látott előadókat, friss, izgalmas, feltörekvő tehetségeket is. A Sziget zárónapján, augusztus 15-én korunk egyik legnagyobb sztárja,...

Mik vannak a Szigeten

Csiszár Virág booking menedzser már tavaly jelezte, hogy a Nagyszínpadon olyan hazai fellépőknek adnak helyet, melyek egyedi, máshol nem látható produkciókkal készülnek a Szigetre, akár lökést adva ezzel a zenészek nemzetközi karrierjének is.

A Sziget fesztivál bűvöletében

Információáradatban és résztvevőkben az agynak másnap reggelre már sok lehet egy Szigetes este, de valahogy mégis varázslatos. Egyetlen nagy baj van csupán a Sziget fesztivállal - nem lehet egyszerre több helyszínen ott lenni.

Megérkezett a Sziget aftermovie

Early Bird akciós jegyek és bérletek a Sziget fesztiválra csak 2 napig!

Jövőre is kihagyhatatlannak ígérkezik a Sziget

Sam Smith 2014-ben dobbantott egy nagyot a világ élvonalába debütlemezével, melyről a I’m Not The Only One című balladája szólt talán a legnagyobbat. Tavaly az Unholy című számát dúdolta a világ, idén pedig egy új lemezt is készített. Gyűjteményében van öt Grammy-díj, három Brit Awards, három Bil...

Interjú: Grace Dahl női techno DJ szettje a Sziget Fesztiválon

Egy kiemelkedő DJ tudja, hogyan készítsen olyan szettet, amely a közönség hangulatára rezonál. Képes olvasni a teremben és felmérni, milyen zenék fogják lekötni és táncoltatni a tömeget. Grace Dahl

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére