máj. 11, 2023
Tervezők & Designerek

Megjelent a PLIÉ új, tavaszi-nyári kollekciója

A prémium magyar ruha márka új kollekcióval köszönti az aktuális időszakot, amely egy több szezonon átívelő időutazásra invitál. Az időtlen termékeket a 60-70-es évek építészeti irányzatai, a korszakot meghatározó épületek, bútorok, kárpitok inspirálták.

ápr. 28, 2023
Fashion Week

Interjú: Mayer Balázs KENGURU, Budapest Fashion Week 2023SS

A tavaszi Budapest Fashion Weeken a kapunyitás pontos, a beléptetés és az ültetés zökkenőmentes, minden néző vendégnek érezheti magát, hiszen amikor már teltház közeli a terem, sokszor az igazán lelkiismeretes főszervező Kenguru saját maga intézkedik, hoz plusz széket annak ellenére, hogy a megfelelő személyzeti, segítői létszám rendelkezésre áll minden pozícióban.

ápr. 14, 2023
Fashion Week

Ismét összejövünk megünnepelni a divatot – és téged is szeretettel várunk!

Immár 26. alkalommal kerül megrendezésre a hazai divatélet legrégebbi múltra visszatekintő rangos eseménye, a Budapest Fashion Week. Az idén 15 designer legújabb kollekcióját láthatja majd a közönség. Ukrajnából és a Fülöp-szigetekről is érkezik meghívott vendég tervező, akik már a nemzetközi divatvilágban is letették névjegyüket.

febr. 13, 2023
Fashion week

Ismét Budapestre figyelt a divatvilág, megrendezték a 11. BCEFW-t

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) szervezésében került megrendezésre a közép-európai régió központi divateseménye, a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), amely az eseménydús hét során közel 2.000 érdeklődőt vonzott. A rendezvény ezúttal megújult koncepcióval került megrendezésre: a 15 magyar és 4 régiós tervező négy ikonikus fővárosi helyszínen, prezentáció formájában mutatta be őszi-téli kollekciójának darabjait.

jan. 30, 2023
Fashion week

Új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

A Magyar Divat & Design Ügynökség február 2-6. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). A BCEFW ezúttal több újdonságot tartogat, az eddigiektől eltérően a tervezők kreatív prezentációk keretében mutathatják be legújabb kollekciójukat. Az Ügynökség a nagy nemzetközi divathetek előtt, négy ikonikus budapesti helyszínen rendezi meg a divathetet, biztosítva ezzel a nemzetközi szakemberek jelenlétét az eseménysorozaton, a hazai és regionális tervezők nemzetközi ismertségének növelését, továbbá hazánk országimázsának erősítését.

jan. 18, 2023
Fashion week

A visszaszámlálás elkezdődött, február elején jön a BCEFW

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 2023. február 2-6. között immár tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW), amely az elmúlt években a régió egyik legmeghatározóbb divateseményévé nőtte ki magát. A programsorozat új helyszíneken és új koncepcióval jelentkezik, melynek fókuszában továbbra is az értékesítésösztönzés és az országimázs tudatos alakítása áll.

dec. 29, 2022
Tervezők & Designerek

Alacsony nőknek szóló karácsonyi kollekcióval állt elő a magyar tervező

A szeretet üzenetét a ruhákba ölve int búcsút a gyerekosztálynak a márka. Létezik egy szakkifejezés a divatban arra, ha valaki alacsony. Ez a „petite", ami egy francia eredetű szó, jelentése nem más, mint az, hogy kicsi, pici.

dec. 29, 2022
Tervezők & Designerek

Játékra invitál a CUKOVY legújabb kollekciója

A CUKOVY a városi felfedezők számára tervez könnyen variálható, egyedi kabátokat. A kortárs magyar tervezői márka legújabb kollekciója lecsatolható, többféleképpen párosítható elemekkel debütált, így minden darabja sokoldalúan kombinálható.

dec. 8, 2022
Tervezők & Designerek

A vad vízivilág inspirálta a FANNA új kollekcióját

Az első környezetbarát designer polewear márka, a FANNA új kollekcióját a vad vízivilág részletei ihlették. A Wild Waters kollekció darabjai a hullámok könnyed mozgását, az erőt, és az egyensúlyt testesítik meg.

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére