Zene & Fesztivál

11. PALOZNAKI JAZZPIKNIK - 2023. AUGUSZTUS 3-5.

Elindult a jegyértékesítés a következő Jazzpiknikre!
 |  Super User  |  Zene & Fesztivál

A szervezők elindították a jegyértékesítést a 11. Paloznaki Jazzpiknikre! Csapjatok le mielőbb a szuperkedvezményes Blind Early Bird jegyekre, ugyanis csak pár száz darab van belőlük!

Ha kíváncsiak vagytok a Jazzpiknik elmúlt tíz évének legizgalmasabb történeteire, és néhány exklúzív interjúra a piknik szervezőivel és fellépőivel, akkor jó hírünk van!
Jazzpiknik magazinunkat most már nemcsak a Butlers.hu, a Nekem a Balaton Füred, a Nekem a Balaton - Nánásiék Csücsök, a paloznaki Kisbolt üzletekben, a Homola Pincészet Borteraszán vagy a webshopunkban, de bármelyik Inmedio vagy Relay üzletben is beszerezhetitek!

jazzpiknik 2023 magazin

Enyhítsétek Jazzpiknik szomjatokat az ízletes Homola X Jazzpiknik borokkal, most kedvező áron! Szerezzétek be a hat üveg zamatos borból álló Jazzpiknik csomagot a Homola pincészet webshopjából, és élvezzétek otthonotokban a Jazzpiknik ízélményt!

jazzpiknik 2023 borcsomag

11. PALOZNAKI JAZZPIKNIK - 2023. AUGUSZTUS 3-5.

JAZZPIKNIK JEGYVÁSÁRLÁS ITT >>> 

 

https://jazzpiknik.hu
https://www.facebook.com/jazzpiknik
https://www.instagram.com/jazzpiknik/

Forrás: a Paloznaki Jazzpiknik hírlevele, hivatalos felületei

szisz, zarbet


More Coverage

Ilyennek láttuk a Paloznaki Jazzpikniket 2021-ben

A szellősen elhelyezett büfékocsik és pavilonok, néhány terelő kordon és biztonsági őr segített az eligazodásban, továbbá a látogatók, akik már nyitáskor szép számmal jelen voltak már a kis utcákban is, hiszen a rendezvény helyszíne is taglalt, a több színpad és udvar egymástól elszórtan helyezke...

Interjú: Valde Orsolya, fesztiváligazgató, Paloznaki Jazzpiknik

Délután fűben ülős a Nagyszínpadunk, sok-sok pokróc a mezőn, rohangászó gyerekek, jó hangulat. Aztán este 9-től itt az igazi koncerthangulat, általában felállnak a pokrócokról táncolni! A Balaton-parti domboldalon, unikális helyen szólnak a világsztárok dallamai a csillagfényes éjszakában.

Interjú: Fábián Juli jazz énekesnő

Fábián Juli, egy különleges hang egy stílusteremtő zenei atmoszférában.

Interjú: Emeli Sandé a Jazzpiknikről

A barátaim, a családom, a párom mind inspirálnak, igyekszem szeretettel körülvenni magam, és ezt kivetíteni, amikor színpadra lépek.

Interjú: Dawn Joseph - MF Robots a teltházas 10. Paloznaki Jazzpikniken 2022-ben

"Nagyon szomorú lett volna ilyen hosszú várakozás után lemondani a koncertet. Elfogadtuk, a közönség pedig ott maradt és bulizott, szóval azt tettük, amiért jöttünk!"

Copyright © 2013- | Minden tartalom jogvédett. Ászf
www.anoidivat.hu | Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vissza a lap tetejére